Efsanelerin maçında kazanan dostluk oldu

Silivri Birlik camiasının sevilen isimlerinden olan Erhan Yıldız'ın organize ettiği, iş ve siyaset dünyasının birbirinden değerli isimlerin katılım sağladığı halı saha maçında kazanan dostluk oldu.

Efsanelerin maçında kazanan dostluk oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Şahin Spor Tesislerinde düzenlenen halı saha müsabakasına Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı ve Silivrispor’u 2. Lige taşıyan efsane Başkanı Ümit Kalko, AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, 2. Lig Şampiyon kadrosunda bulunan Silivrispor Kulübü eski Futbol Şube Sorumlularından Mutlu Memiş ve Aşkın Koç, Doğu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Umuç, Taş Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Silivrispor’u 2. Lige çıkaran Yönetimin Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras, Silivrispor Efsanevi Takım Kaptanlarından Özgür Kurt, Silivrispor’un şampiyonluğunda büyük payı olan teknik patron Sertan Güriz, Aytaç Oto Müzik Sahibi Aytaç Tuna, Alibeyspor Kulübü Kaleci hocası Cemil Memiş, Silivri Birlik camiasından Erhan Yıldız ve Fidel Göktürk ile birlikte Özel sektörden Barış Kamaşmaz katılım sağladı. 30’ar dakikalık iki devre halinde oynanan müsabakada ise attığı gollerle Ümit Kalko göze çarparken karşısında ki rakibi Erkan Umuç’un attığı gollerde skora denge getiremedi. Silivri’nin iş adamları, spor ve siyasetçilerinin bir araya gelerek günün stresini attığı maç 8-3 Ümit Kalko’nun takımının galip gelmesiyle tamamlandı. Aslında Silivri’de insanların bir araya gelerek ne güzel işlerin yapabileceğine örnek oluşturacak halı saha maçı tam bir dostluk havasında geçti.

UMUT VE YILDIZ’IN KATKILARIYLA DEVAMLI OLACAK

Oynanan maçın ardından her iki takım karşılıklı anlaşarak bu organizasyonun sürekli olması konusunda anlaşmaya varıldı. Bu konuda ön ayak olan Erkan Umuç ve Erhan Yıldız konuyu yakından takip ederek gerekli fizibiliteleri oluşturacak.

MÜSABAKANIN BİTİMİ İLE BİRLİKTE BAKLAVALAR GELDİ

Bir saatlik müsabakanın bitimi ile birlikte organizasyon sahibi Erhan Yıldız terler soğumadan ve koşmaktan şekeri düşen her iki takıma baklava ziyafeti çekti.

KALKO KLASINI KONUŞTURDU

Maçın başlama düdüğü ile birlikte rakip kaleye yüklenen takım olan Ümit Kalko’nun takımı adeta rakibinin kâbusu oldu. 8-3 biten maçın 6 golünü atan Ümit Kalko klasını konuşturdu. Her zaman ki gibi kadrosunu iyi kuran Ümit Kalko yapılan ortalarda gerek kafa, gerekse de ayak içi vuruşlarıyla ceza saha içinde tek olduğunu tekrarladı.

GÜRİZ HOCA ESKİSİ GİBİ

Ümit Kalko’nun takımında orta sahada oynayan Sertan Güriz her zaman ki gibi takımın tüm yükünü üstlendi. Defansta Aşkın Koç’tan aldığı topları iyi değerlendiren Sertan Güriz hoca ara paslarıyla eski günlerinden bir şey kaybetmediğini de göstermiş oldu.

ZAFER YALÇIN GİZLİ SANTRAFOR

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın forvet hattında yaptığı indirmelerle klasını konuşturan isimlerdendi. Orta alanda Sertan Güriz’den aldığı topları tek vuruşlarla Ümit Kalko’ya aktarması seyre değerdi. İkinci yarıda attığı golle de fırsatçılığını konuşturdu.

ÖZGÜR KURT, MUTLU MEMİŞ’E TAKILDI

Zorlu geçen maçta Ümit Kalko’nun takımının kalesini koruyan Mutlu Memiş, efsane kaptan Özgür Kurt’a bir türlü geçit vermedi. Futbol oynadığı dönemlerde yaptığı şutların bire bir aynısını Mutlu Memiş’e gönderen Özgür Kurt bu atışlardan sadece birini gole çevirebildi. Saha içinde birbirleriyle şakalaşmayı da ihmal etmeyen oyuncular özellikle Özgür Kurt’un her şutu öncesinde Mutlu Memiş’e destek vermeleri de görülmeye değerdi.

ERKAN UMUÇ’UN PENALTISI MUTLU MEMİŞ’E TAKILDI

Maçın kırılma anlarından olan penaltı atışında, kaleci Mutlu Memiş, Erkan Umuç’un kullandığı penaltıyı kurtardı. Penaltı atışını yapacağı sırada ayağı halı saha zeminine takılan Erkan Umuç zeminin azizliğine uğradı.