Erel Spordan Sonbahar Atağı

25 Aralık 2012'de kurulan Silivri Erel Spor Kulübü, kısa sürede hem hizmetleri ile hem de sporcu sayısındaki artışla dikkatleri üzerine çekti.

Erel Spordan Sonbahar Atağı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

20 taekwondocuyla antrenmanlara başlayan kulüp daha sonra Aikidoyu da bünyesine katarak daha da güçlendi. Bilal Erel eğitmenliğinde yoluna devam eden taekwondo ekibi bugün itibariyle 145 taekwondocu 17 aikidocuyla çalışmalarına devam ediyor. 

Bu sporcuların 110 tanesi lisanslı Türkiye Tekwondo Federasyonuna bağlı spordan oluşuyor. Bilal Erel haftada üç gün 6 saat sporcularıyla çalışmaya devam ediyor.

 

Kulüp yönetimi Kadir Saraç başkanlığında tam bir aile sıcaklığı ve sporcu disipliniyle yoluna deva ediyor. Kulüp yönetim üyelerinden Tuğrul Örer, Zayir Muslu, Ziya Taşdelen ve Fatih Çopur ise antrenman saatlerinde salonda sporcuları yalnız bırakmadan destek oluyorlar.

 

Erel spor sonbahara birkaç müjdeli haberle girmenin sevincini yaşıyor.

 

Kulüp antrenörü Bilal Erel İstanbul’da en yetkili kurum olan İl Taekwondo Temsilciliğinde üst düzey hakem koordinasyon heyetine seçildi.

 

Erel spor Kulübü 2013 Eylül kuşak sınavını başarıyla tamamladı.85 sporcu kuşak sınavında bir üst kuşağa geçmeyi başardılar.

 

Başakşehir’de düzenlenen dostluk turnuvasından Erel spor Kulübü 1.lik kupasıyla döndü.10 Takımın yaklaşık 250 sporcuyla katıldığı turnuvaya Erel spor kulübü 16 Taekwondocuyla katıldı ve 16 madalya ile döndü.5 Altın,6 gümüş,5 Bronz Madalya alan kulüp 1.lik kupasını kimseye kaptırmadı.