Eren ' Puan kaybı istemiyoruz'

Süper amatör kümede grubunda zirve yarışı yapan Fenerköyspor'un yarın Silivri sahasında oynayacağı CFS Bağçılar karşılaşmasına hazır olduklarını belirten kulüp Başkanı Muharrem Eren kendi saha ve seyircisi önünde sahadan üç puanla ayrılmak ve zirve yarışını yakından takip etmek istediklerini söyledi.

Eren ' Puan kaybı istemiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda Silivri sahasında oynayacağı karşılaşmadan üç puanla ayrılmak için kollarını sıvayan Fenerköyspor’un bu karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlandığını belirten kulüp Başkanı Muharrem Eren bu karşılaşmadan üç puanla ayrılarak grupta bir adım daha yukarılara çıkarak zirve yarışında olduklarını göstereceklerini söyledi. Başkan Muharrem Eren “ Grubumuzda önemli bir karşılaşma için hafta içinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu maçtan üç puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Bu karşılaşmadan alınacak galibiyetle zirve yarışına bir adım daha yaklaşacağız” dedi.

Puan kaybı yaşamak istemiyoruz

Fenerköyspor’un puan kaybı yaşamak istemediklerini belirten kulüp Başkanı Muharrem Eren “ Oynayacağımız karşılaşmalarda artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Grupta yeterince puan kaybı yaşadık. Bundan sonra yolumuza devam etmek için her karşılaşmamızı kazanarak grupta ilerlemek ve zirve yarışına ortak olmak istiyoruz. Her takım puan kaybeder, bunu böyle düşünerek biz elimizden gelen en iyi mücadeleyi yapacağız” dedi.