Eren ' Silivrispor'unda, Hocamızın da arkasındayız'

Süper amatör küme ekiplerinden Fenerköyspor'un kulüp Başkanı Muharrem Eren geçtiğimiz günlerde Silivri'de yaşanan teknik direktör sıkıntısının Fenerköy teknik direktör Tekin Aslıhan'la çözülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman Sİlivrispor'un ve hocalarının arkasında olduklarını açıkladı. Silivrispor'un ilçenin takımı olduğunu için her türlü fedekarlığı yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Eren ' Silivrispor'unda, Hocamızın da arkasındayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper amatör kümede kritik bir döneme giren Fenerköyspor’un İlçe takımı olan Silivri’de yaşanan olayın çözülmesinde büyük pay sahibi olan Fenerköyspor’un bu fedekarlığı seve seve yaptığını belirten kulüp Başkanı Muharrem Eren “ Sİlivrispor bizim ilçe takımımız, BAL liginde mücadele ediyor. 3.Lige çıkmayı hedefleyen kulübümüz. Yaşadığı bu teknik direktör sıkıntısından dolayı yapılan teklifi değerlendirmeye bile gerek duymadan hocamızın fikrini alarak kendisinin kararına saygı duyduk. Tabiî ki Silivrispor’a hep birlikte destek vereceğiz. Fenerköyspor olarak Sİlivrispor’unda, Hocamızın da arkasındayız” dedi.

Her maçta yanlarındayız

Silivrispor’un yarın Çerkezköy’de oynayacağı önemli karşılaşmada kendilerini yalnız bırakmayacaklarını belirten Fenerköyspor’un kulüp Başkanı Muharrem Eren bu maç ve bundan sonraki karşılaşmalarda daha önce yanlarında oldukları gibi bundan sonra da her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Şansımızı zorlayacağız

Fenerköyspor’un ligde kalan maçlarda zirveyi yakından takip ederek her karşılaşmasını kazanmak istediklerini belirten kulüp Başkanı Muharrem Eren “ Her karşılaşmadan üç puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Gurubumuzda zirve yarışı iyice karıştı. Bizde bu yarışın içinde olmak istiyoruz. Bunun için her maçımıza üç puan için çıkacağız ve galibiyetle ayrılacağız” dedi.

  Hakan Sonkur