Eren ' Üç Puan İçin Gidiyoruz'

Süper amatör kümede grubunda zirve mücadelesini yakından takip eden Fenerköyspor'un kulüp Başkanı Muharrem Eren Pazar günü Alemdağ sahasında oynanacak olan Çamlıca karşılaşması için hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, bu önemli deplasmandan üç puanla ayrılarak zirve yarışı takip edeceklerini söyledi.

Eren ' Üç Puan İçin Gidiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda son olarak kendi sahasında oynadığı karşılaşmada aldığı üç puandan sonra bu Pazar günü Alemdağ sahasında Çamlıca’ya konuk olacak olan fenerköyspor’un  bu önemli karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandığını belirten kulüp Başkanı Muharrem Eren “ Grupta zirve yarışının ilerleyen haftalarda iyice kızışacağını biliyoruz. Bunun farkındayız, oynayacağımız karşılaşmalardan puan kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Çamlıca karşılaşmasın da puan kaybetmeden yolumuza devam edeceğimiz bir karşılaşma bu maçtan galibiyetle ayrılarak bu önemli dönemeçte puan kaybına uğramak istemiyoruz” dedi.

Zor bir maç olacak

Grupta önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Fenerköyspor’un bu mücadelesinin zorlu geçeceğini belirten kulübün Başkanı Muharrem Eren “ Oynayacağımız bu karşılaşma bizim içinde rakibimiz içinde zorlu geçecektir, bunun farkındayız. Bu maç için iyi bird şekilde hazırlandık ve iyi bir sonuçla ayrılarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.