Eski Başkan Atun'dan Kalko'ya cevap: Vicdanım rahat

Dün Silivrispor Kulübü Binası'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Silivrispor Başkanı Ümit Kalko'ya, eski Başkan İhsan Atun'dan cevap geldi.

Eski Başkan Atun'dan Kalko'ya cevap: Vicdanım rahat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Başkanı Ümit Kalko’nun dün yaptığı açıklamalara cevaben eski Başkan İhsan Atun’dan da sosyal medya üzerinden açıklama geldi. Ümit Kalko’nun yanlış açıklamalar yaptığını iddia eden Atun, yöneticiler Süleyman Gencoğlu ve Yusuf Temel’e de sitemde bulundu.
İhsan Atun'un kişisel Facebook sayfasından yaptığı paylaşım aynen şu şekilde:
“Sevgili silivrisporlular sayın umit kalko nun eski yonetimle alakalı dil surcmesinden olucak kendisine iki milyon borç olduğunu söylememize rağmen göreve geldiklerinin ertesi gün üç milyon üç yuzbin tl borçla karşılaştığını ifade ettiler oysaki biz kendisiyle Ataköy de muhasip üyemiz recep Karaköy süleyman Gençoğlu. Yusuf Temel le birlikte görüştüğümüzde bu hesabı net bir şekilde yazılı olarak verdik sayın kalko bunu altıya bilir ama süleyman Gençoğlu. Ve yusuf temelin böyle bir suçlamaya sessiz kalmaları hiç hoş değil bu yönetime talip olan sayın kalko ve ekibi enkaz devraldık edebiyatı yapmamaliydi birazda. İhsan atun döneminde stadın zemini birimlerle yaptığım görüşmeler neticesinde değiştirildiğini. Sahilde silivrispor lokalinin örnek bir yer haline getirildiğini. Silivrispor lojmanininin tarafımdan yapıldığını burada özcan başkanın desteklerini de unutmuyarak hatirlanmasinida beklerdim. Ayrıca yüz günlük bir yönetim olarak başkan veyoneticiler yaklaşık bir buçuk milyon TL dışarıdan destek verdiklerini söylüyorlar ve doğru olduğunu en iyi ben bilirim. O zaman zuriyeti kamu yararına hizmetlerle dolu .26 derslikli bir ilk öğretim okulu yapıp milliegitime bağışlıyan kendi arasına sağlık ocağı ve dört daireden oluşan lojman yapan amcamız. Gumusyaka yaya ust gecidini yapan dedenin torunu silivri polis derneğine yirmi beş yıldır başkanlık yapan Seyfi atun un oğlu ıhsan atun üç yıllık hizmetim sonucu yediyuz bin tl katkı sağladım dediğimde arkamdan allah korkusu olmaksızın beni haksız yere suclayanlari birkezde daha allaha havale ediyorum.hakkim Burada encok yipranacak işinden ailesinden fedakarlık yapan sayın umit kalko ve birbirimizi sevmesekte mutlu memiş e allah kolaylık versin bilhassa bu ikiliden ricam veremiyecegim hesap yoktur vicdanım rahat rabbim le aramdaki muhasebeden eminim kulada yeminle namusum şerefim çocuklarım üzerine yemin ederim şükürler olsun arkadaşlarım calisanlarim çalışıp kırgın ayrildiklarim en temiz şekilde görev yaptk bu ilk ve son serzenisimdir. Bundan sonra silivrispordan hiç bir beklentisi olmıyan yönetime teknik heyet ve silivrispor camiasına sahipcikalim saygılarımla”