Eyüboğlu ' Nazar Boncuğumuz olsun'

TFF spor toto 2.liginde beyaz grupta mücadele eden Tepecikspor AŞ'nin geçtiğimiz hafta sonunda oynanan karşılaşmada alınan mağlubiyeti nazar boncuğu olarak değerlendiren yeşil beyazlı ekibin Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu bunun iyi performansa etki etmeyeceğini söyledi. Bozöylük karşısında iyi bir oyun sergilediklerini fakat şanssız olduklarını sözlerine ekledi.

Eyüboğlu ' Nazar Boncuğumuz olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda ikinci haftada alınan mağlubiyetin ardından 7 hafta mağlubiyet yüzü görmeyen Tepecikspor AŞ’nin sergilediği iyi performansın devam edeceğini belirten kulübün Başkan Vekili Mehmet Eyüoğlu Bozöyük karşısında kalelerinde erken gördükleri golden sonra oyuna etkilerini koymalarına rağmen istedikleri gol ya da golleri bulamadıklarını belirtti. Başkan vekili Eyüboğlu “ Grubumuzda oynadığımız önemli karşılaşmada rakibimiz karşısında iyi bir futbol oynamamıza rağmen istediğimiz gollere ulaşamadık. Rakibimiz karşısında kalemizde gördüğümüz gollerin sayesinde sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldık. Kötü bir futbol sergilemedik, sadece elimize geçirdiğimiz gollük pozisyonları değerlendiremedik” dedi.

7 hafta sonra gelen mağlubiyet

Grupta 7 hafta sonra Bozöyük karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılan Tepecikspor AŞ’nin aldığı bu puan kaybını sadece nazar boncuğu olarak değerlendiren Başkan vekili Mehmet Eyüboğlu haftalar sonrası gelen bu mağlubiyetin yakalanan çıkışın önüne engel olmayacağını belirterek, haftalar sonrası gelen bu mağlubiyetin kendileri için pek önemli olamadığını, bundan sonraki karşılaşmalarda daha iyi sonuçlar alacaklarını söyledi. Mehmet Eyüboğlu “ haftalardır aldığımız iyi sonuçlarla zirve yarışını yakından takip ediyorduk. Son olarak oynadığımız önemli karşılaşmada rakibimiz karşısında aldığımız bu mağlubiyet bizim moralimizi kesinlikle bozmaz, daha ligin 10. Haftasındayız, önümüzde çok maçlarımız olacak. Biz bundan sonra puan kaybına uğramadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu yaşadığımız puan kaybı bana göre sadece nazar boncukluk olur. Bundan sonraki karşılaşmalardan alacağımız iyi sonuçlarla zirve yarışını yakından takip edeceğiz” dedi.

Mücadeleden memnunum

Deplasmanda oynanan karşılaşmada bozöyük karşısında takımın sergilediği mücadeleden memnun olduklarını belirten kulüp Başkan vekili Mehmet Eyüboğlu “ Oynadığımız karşılaşmada takımın sergilediği mücadeleden gerçekten çok memnum, her geçen gün yükselen bir performansımız var, İnşallah bunu önümüzdeki haftalarda daha rahat göreceğiz”dedi.