Federasyonda görev dağılımı tamam

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu, Marmara Bölge Federasyon'unun ikinci toplantısı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Temel Aslan ve Basın Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Akın'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Federasyonda görev dağılımı tamam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu, Marmara Bölge Federasyon’unun ikinci toplantısı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Temel Aslan ve Basın Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Akın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi. 

Silivri Elmas Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı ile ikinci toplantısını gerçekleştiren Türkiye Gençlik Konfederasyonu, Marmara Bölge Federasyon’u ikinci kahvaltılı toplantısında görev dağılımını yaptı.  Toplumumuzun huzur ve barış içinde yaşamasına, kişilerin milli ve manevi değerlere bağlı olarak, temiz bir çevrede, ruhsal ve bedensel yönden sağlıklı olarak yetişip gelişmesi çok önemli. Tüm insanlığın ortak talebi olan barış, kardeşlik, sevgi, adalet ve huzur için, gençlerimizin çok iyi bir şekilde yetiştirilmesi amacı ile organize olan Konfederasyon için Silivri oldukça önemli bir yer tutuyor. 

Federasyondaki görev dağılımı

Silivri Sahili’nde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantının ardından oluşan görev dağılımı ise şu şekilde oluştu; Genel Başkan Yusuf Yücel, Genel Sekreter Sinan Büyükparmaksız, Kadın üyelerden sorumlu genel başkan yardımcısı Tuğba Urcu, Projelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Berge Tağbaş, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Kara, Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kenan Tekingündüz, Spordan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aytekin Yayla, Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Pazan, STK’lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Temiz, Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faruk Dikmen, Üniversitelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Serkan Türk, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Temel Aslan, Sağlıktan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Koçan olarak belirlendi. 

Alt kurullarda oluşturuldu

Türkiye Gençlik Kulüpleri Federasyonu, Marmara Bölge Federasyonu görev dağılımında alt kurullarda da görev dağılımları gerçekleştirildi. Basın Kurulu Başkan Hüseyin Kurt, Başkan Yardımcısı Engin Akın, üyeler Kutluhan Gökçe, Muhammet Ferit, Eğitim Kurulu Başkan Yardımcı Doç. Ali Niyazi İnal, Başkan Yardımcısı Arş. Göv. Özkan Işık, üyeler Ersin İnci, Ata Efe, Sağlık Kurulu Başkan Dr. Hüseyin Koçan, Başkan Yardımcısı Bahadır Ergun, üyeler Güray Özer, Adem Altun, Proje (Arge) Kurulu Başkanı Ercan Akça, Başkan Yardımcısı Şerafettin Uysal, üyeler Serdar Yaman, Fatih Yavuz, Organizasyon Kurulu Başkanı Adnan Salmanlı, Başkan Yardımcısı Serdar Akçay, üyeler Taner Güngör, Ali Osman Kurt, Sosyal İşler Kurulu Başkanı Abdülkadir Baldemir, Başkan Yardımcısı Birkan Elmas, üyeler Hüseyin Yıldız, Zeki Aslan olarak belirlendi. 

Yücel, “Amacımız, çalışan ve üreten gençlik”

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Temel Aslan ve Basın Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Akın’ın organize ettiği Marmara Bölge Federasyonu’nun ikinci kahvaltılı toplantısında Marmara Bölgesi Gençlik Kulüpleri Federasyon Başkanı Yusuf Yücel Konfederasyonun faaliyetleri hakkında bilgiler de verdi. Yusuf Yücel, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonun misyonu hakkındaki bilgilendirmesinde; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin belirlediği hedef ve doğrultuda 2023 yılına Türk Gençliği'nin hazır olarak yetiştirilmesini sağlamak ve bu kapsamda; gençliğin zararlı alışkanlıklardan uzak tutularak sağlığının korunması, suça itilen gençlerin topluma kazandırılması, bedensel engelli gençlere hizmet götürülmesi, çalışan gençliğin sorunlarının çözülmesi, çalışmayan gençliğin sorunlarının çözülmesi, gençliğin serbest zamanlarının değerlendirilmesi, yüksek öğretim gençliğinin sorunlarının çözülmesi, gençlerimizin ilgi ve kabiliyetlerine göre yetiştirerek topluma kazandırmak, gençlerimizin kendilerini toplumda ifade edebilmeleri ve haklarını koruyabilmelerini sağlamak, gençlerimizi milli kültür değerlerine saygılı ve bilgili yetiştirmek, gençlerimize fert -toplum meselelerini tanıma ve çözüm arama alışkanlığı kazandırmak, gençlerimizin el becerileri ve zihni çalışmasını birleştirerek çok yönlü gelişmesini sağlamak, gençlerimizin boş zamanlarını; kendisine, ailesine ve topluma yararlı işlerle değerlendirmelerini sağlamak” olarak açıkladı.