Geleceğin Okçuları Hedefi Vurdu

Türkiye Okçuluk Federasyonu İstanbul Minikler Okçuluk müsabakaları başladı.

Geleceğin Okçuları Hedefi Vurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Okçuluk Federasyonu Minikler Salon Okçuluk İstanbul İl Şampiyonası İstanbul Fatih Spor Kompleksi'nde başladı. Turnuvaya Okçular Vakfı Spor Kulübü, İstanbul Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü, Marmara Okçuluk Spor Kulübü, Demka Okçuluk Spor Kulübü, İVK Spor Kulübü, TED Koleji Spor Kulübü, Okspor Kulübü, İhlas Koleji Spor Kulübü ve Silivri Okçuluk kulübünden sporcular katıldı.

Yarışma 09-10 yaş grubu için Klasik Yay (Recurve), 11-12 yaş grubu için Klasik Yay (Recurve), 11-12 yaş grubu için Makaralı Yay (Compound), 13-14 yaş grubu için Klasik Yay (Recurve) ve 13-14 yaş grubu için Makaralı Yay (Compound) kategorilerinde düzenlendi.

GAZOZ: "AMACIMIZ OLİMPİYATLARA VE DÜNYA ŞAMPİYONASI'NA SPORCU HAZIRLAMAK"

Okçuluk Milli Takımı Antrenörü Metin Gazoz, Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun yerel bazda düzenlediği en kapsamlı yarışma olduğunu belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile yapıyoruz. Okçuluk Türkiye'nin yükselen bir spor dalı. Okçuluğun altyapı hazırlıklarını tamamlamıştık ama imkanların oluşmasını bekliyorduk. Milli takımın altyapısını da hazırladık. Amacımız Olimpiyat ve Dünya Şampiyonası'na sporcu hazırlamak" dedi.

İstanbul İl Temsilcilisi Hilmi Emekli ise, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile turnuvayı düzenlediklerini ve 9 kulüpten 230 sporcunun katıldığını söyledi