Genç sporcular yeni kuşaklarını aldı

Silivri'nin en etkin spor kulüplerinden olan Silivri Taekwondo Kulübü bünyesinde eğitim alan genç sporcular kuşak sevinci yaşadı. Kapalı spor salonunda yapılan kuşak törenine Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar da katılarak genç sporcuların heyecanına ortak oldu.

Genç sporcular yeni kuşaklarını aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin en etkin spor kulüplerinden olan Silivri Taekwondo Kulübü bünyesinde eğitim alan genç sporcular kuşak sevinci yaşadı. Kapalı spor salonunda yapılan kuşak törenine Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar da katılarak genç sporcuların heyecanına ortak oldu.

Silivri Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen törende genç sporcular şovlarını sergilediler. Genç sporcuların yaptığı gösteriler seyirciler tarafından yoğun alkış aldı.

Dün akşam yapılan törene Silivri Kaymakam’ı Faruk Bekârlar, Taekwondo İl temsilcisi Mustafa Bulut, Taekwondo Milli takım antrenörü Mehmet Çalışkan, Taekwondo Milli takım antrenörü Selahattin Ateşmen, Halk Eğitim müdürü Seyfettin Aydın, İlçe Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız, kulüp yöneticileri ve sporcu aileleri katıldı.

Kuşak töreninde kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Faruk Bekârlar “Gençlerimizin sporla uğraşıyor olması, ailelerin çocukları destekliyor olması bizleri son derece mutlu ediyor. İnşallah bu sporcu sayımız daha yaygınlaşarak artmasıyla devam edecek ve bu bizleri fazlasıyla memnun edecektir. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kuşak atlayan 135 sporcuya yeni kuşakları bağlandı. Kulübe destek verenlere plaket takdim edildi.

Tören sonunda gazetecilerin sorularını cevaplayan Taekwondo İl temsilcisi Mustafa Bulut “Silivri Taekwondosu bizlere umut veriyor. İnşallah bu gençlerimizi öncelikleri olarak İstanbul şampiyonasında görmek istiyoruz onun peşinden de Silivri Taekwondosu Türkiye Şampiyonalarında en güzel şekilde Silivri’yi temsil edecek. Silivri’de güzel bir potansiyel var ama eksik olan şeyler de var, mesela salonlarımız yetersiz, bu durumu ilçe spor müdürümüzle de görüştük, federasyonla da görüşeceğiz en kısa zamanda buranın ihtiyacı olan şeyleri karşılayacağız. Silivri bana göre şanslı, spora bakışı güzel olan bir Kaymakamınız var, inanıyorum ki ileride hep birlikte güzel başarılara imza atacağız.”dedi.

Haberin videosu için alternatif link