'Gerçek kardeşliğimizi sergilemek istiyoruz'

Silivrispor Başkanı Ümit Kalko, 'Kenetlenerek 2. Lig yolunda yılmadan, yorulmadan hedefe emin adımlarla yönetim kurulundaki dostlarımla hep beraber yürüyeceğiz. Sizler varsanız, yolumuzu daha rahat yürüyebiliriz' mesajıyla birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

'Gerçek kardeşliğimizi sergilemek istiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Başkanı Ümit Kalko, son günlerde sosyal medyada baş gösteren spekülasyonlar ve akabinde “Silivrispor’un başarısının gölgelenme çabaları” şeklinde yorumladığı gelişmeler üzerine “Birlik ve beraberlik içinde 2. Lige çıkalım” mesajını verdi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko, “son zamanlarda mesnetsiz açıklamalarla gündeme gelinmesi ve asfaltla kaplı 2. Lig yolumuzun taşlı tarlaya çevrilmesinden” biçiminde tarif ettiği rahatsızlığı dile getirerek, ilçedeki tüm protokolü ve STK’ları desteğe davet etti.

“TEK AMACIMIZ; SİLİVRİSPOR’UMUZUN DAHA İYİ NOKTALARA GELMESİDİR”

Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko yaptığı açıklamada duygu ve düşüncelerini kamuoyuyla şöyle paylaştı: “ "Irkçı ve tehditkâr" açıklamalara ve sonrasında bulunduğu "sözde" özür ile hatasına ısrarla devam eden malum meclis üyesi ve onun gibi düşünenlere rağmen tek amacımız; Silivrispor'umuzun daha iyi noktalara gelmesidir.

“SUYUN ÜSTÜNDE BİLE YÜRÜSEK “YÜZME BİLMİYOR” DİYENLER OLACAK”

Bu güzel niyetle, sporun barış ve kardeşlik olduğu gerçekliğinden hareketle; Silivrispor’umuzu 2. Lige çıkarana kadar şahsıma ve yönetim kuruluma yapılacak tüm haksız eleştirilere ve haksız ithamlara karşı "mümkün mertebe" cevap vermeme kararı aldık. Artık biliyoruz ki suyun üstünde bile yürüsek, "Yüzme bilmiyor" diyenler her daim olacak.

“SUNİ GÜNDEMLER YARATILMAMASINI İSTİYORUM”

Amacımız, kardeşçe yeni dönemde Silivrispor’umuzu 2. Lige çıkarmak. Çalışmalarımız da bu uğurda devam edecek. Herkesin bu kutlu yolda yanımızda olmasını, belediye başkanının, kaymakamımızın, tüm ilçe protokolümüzün el ele, kol kola, omuz omuza, maçları birlikte seyretmemizi ve maçlar bitene kadar da başka suni gündemlerin yaratılmamasını istiyorum.

“GERÇEK KARDEŞLİĞİMİZİ SERGİLEMEK İSTİYORUZ”

Burada hizmet etmiş kim varsa bir bütünlük içinde, kenetlenerek 2. Lig yolunda gerçek kardeşliğimizi sergilemek istiyoruz. Yolumuz 2. Lig; yılmadan, yorulmadan hedefe emin adımlarla yönetim kurulundaki dostlarımla hep beraber yürüyeceğiz. Sizler varsanız, yolumuzu daha rahat yürüyebiliriz.

“YAŞASIN KENDİSİNİ SİLİVRİLİ HİSSEDENLER VE YAŞASIN SİLİVRİSPOR”

Derincespor maçında aldığımız galibiyeti tüm Silivrili hemşerilerime armağan ediyorum. Yaşasın Silivri, yaşasın Silivrililer, yaşasın kendisini Silivrili hissedenler ve yaşasın Silivrispor!”