Göçengil ve Ekibinden Silivrispor'a Ziyaret

Geçtiğimiz aylarda kongresi gerçekleştirilen Silivrispor'a başkan olarak seçilen Akgün DURU ve yönetimini kulüp binasında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil ve ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ve Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen yeni sezonun ilçemiz ve kulübümüz adına hayırlı olmasını dileyerek başarı dileklerinde bulundu.

Göçengil ve Ekibinden Silivrispor'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’un ilçemiz açısından önemli bir marka olduğunu vurgulayan Göçengil, “bu markaya sahip çıkmak hepimizin asli görevidir. Yalnızca manevi anlamda değil aynı zamanda maddi anlamda da kulübümüzün yanında olmalıyız.” Dedi.

Kongre sonucu başkanlık görevine getirilen Akgün Duru ve yönetimine başarı dileklerinde bulunan Göçengil, “Kısa süre içerisinde yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu” ifade ederek tebrik etti. “Bu kadar kısa süre içerisinde gerek yapılan transferler gerek stadın modernize edilmesi çalışmaları sonucunda ortaya konulan bu emekler umarız ki sezon sonunda meyvesini verir.” Dedi.

Kulübü ziyareti sırasında beraberindekilerle de üyelik evraklarını başkan Akgün Duru’ya teslim eden Göçengil, tüm Silivri halkını Silivrispor’a üye olmaya davet etti. Göçengil, “Temennimiz 500’lerde olan üyelik sayısının en kısa süre içerisinde 5000’leri bulmasıdır. Siyasi partiler, STK’lar, Dernekler başta olmak üzere hep beraber el ele vererek ilçemizin en önemli marka değerlerinden biri olan Silivrisporu büyütmek bizlerin elinde” dedi.

Ziyaret sırasında Akgün Duru başkanın Silivrispor’u yalnızca futbol kulübü olarak değil bir spor kulübü haline getirme yolunda attığı adımları da önemle altını çizen Göçengil, “Çocuklarımızı farklı branşlarda eğiterek, geliştirerek onları başarılı birer sporcu yapmak gibi önemli bir göreviniz olduğunu” vurguladı.

Ziyaret kulüp başkanı Akgün Duru’nun İlçe Başkanı Göçengil’e üye kimlik kartını vermesi ve toplu fotoğrafın alınmasıyla son buldu.