Gol düellosu Kavaklı'nın 4-3

Birinci amatör kümede grubunda zirve yarışından kopmak istemeyen Kavaklıspor geçtiğimiz cumartesi günü Çatalca sahasında konuk olduğu Kestanelik karşısında yaşanan gol düellosundan galip ayrılarak maçın son dakikalarından bulduğu golle sahadan 4-3 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Kestanelikspor sahadan yine puansız ayrılmak zorunda kaldı.

Gol düellosu Kavaklı'nın 4-3
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çatalca sahasında oynanan karşılaşmada ev sahibi Kestanelikspor maça hızlı başlamasına ve bir iki gol pozisyonun girmesine rağmen bu pozisyonlarda başarılı olamadı. Maçta 27.dakikada Mustafa kavaklıspor adına attığı golle öne geçmeyi başardı 1-0. Maçta Kestanelikspor bu gole 39.dakikada Cihan’ın attığı golle beraberliği sağladı 1-1. Maçta karşılıklı atılan gollerle sağlanan beraberliğinin ardından 42.dakikada konuk ekip Kavaklıspor’un geliştirdiği atakta Samet attığı golle eşitliği bozarak takımını öne geçirdi 2-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına üstün başlayan Kavaklıspor 61.dakikada geliştirdiği atakta ilk golün sahibi Mustafa attığı golle farkı ikiye çıkarttı 3-1. Kalesinde üçüncü golü gören kestanelikspor 62.dakikada geliştirdiği atakta Yiğit’in golü ile farkı bire indirdi 3-2. Bu golle umutlanan ve ataklarını sıklaştıran Ev sahibi Kestanelikspor 81.dakikada geliştirdiği atakta Yiğit’in ikinci golü ile beraberliği sağladı 3-3. Karşılaşmada eşitliğin sağlanmasından sonra iki takımda bu kez galibiyet golü için ataklarını sıklaştırdılar. Maçta 87.dakikada gelişen konuk ekip Kavaklıspor atağında tecrübeli oyuncu Samet attığı golle eşitliği tekrar bozarak üç puanı takımına kazandırdı 4-3. Maçın ikinci yarısında yaşanan gol düellosundan galip ayrılan Kavaklıspor haftayı zorda olsa galibiyetle kapatarak hanesine üç puanı yazdırırken, Kestanelikspor yakaladığı beraberlik şansını değerlendiremeyerek kalesinde gördüğü son dakika golü ile sahadan yine puansız ayrılmak zorunda kaldı. Bu sonuçla Kestanekspor alt sıralardan kurtulma şansını ilerleyen haftalara bırakmış oldu.