Gümüşyaka'nın ağası kulübüne sahip çıktı

İstanbul 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Gümüşyakaspor'da Süper Amatör Küme hedefleri için gerekli maddi destek arayışlarında son noktada bölgenin toprak ağalarından Ali Ahlatçıoğlu destek vereceğini açıkladı.

Gümüşyaka'nın ağası kulübüne sahip çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gümüşyaka’nın büyük çiftçilerinden ve toprak ağalarından ve Ekin Alp İş Makineleri tarım ve hayvancılık işletmelerinin sahibi Ali Ahlatçıoğlu ile bir araya gelen Gümüşyakaspor kulüp Başkanı Murat Okan ve Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Özçakıcı ağadan destek sözünü aldılar. Geçtiğimiz hafta Ali Ahlatçıoğlu’nun çiftliğinde bir araya gelen Okan ve Özçakıcı yaptıkları görüşmenin ardından sponsorluk anlaşmasını imzaladılar. Trakya bölgesinde çiftçilik, hayvancılık ile birlikte tarım aletleri yeni ve yedek parça işi yapan Ali Ahlatçıoğlu yeni sezonda kadroda bulunacak olan iki as oyuncunun tüm maliyetleri ile birlikte forma reklamları içinde destekçi olacağı bildirdi. 

KÖYÜMÜZÜN TAKIMINA SAHİP ÇIKTIK

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Ekin Alp İş Makineleri tarım ve hayvancılık işletmelerinin sahibi Ali Ahlatçıoğlu; “Köyümüzün tek kulübü ismini de taşıyan Gümüşyakaspor’dur. Bizde burada büyük bir aileyiz ve kulübümüze de destek olmak zorundayız. Yeni sezonda Kulüp Başkanı Murat Okan ile birlikte yönetim kurulu üyesi Feyyaz Özçakıcı kardeşimi kıramazdım ve destek taleplerine olumlu yanıt verdim. Bugün de bu desteğimizi kâğıda döktük. İnanıyorum ki kulübümüz yeni sezonda hedeflerine ulaşacaklardır” dedi. 

AHLATÇIOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİZ

Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Murat Okan ise yaptığı açıklamasında; “Gümüşyakaspor’un artık yükselişe geçmesini istiyorduk. Bunun için gerekli maddi desteğimizin altyapısını oluşturmamız gerekmekteydi. Bizler de hep birlikte hareket ederek sponsorlarımız ile tek tek anlaşmaya varıyoruz. Biz Gümüşyakaspor olarak Süper Amatör Kümeyi istiyoruz ve buna göre takımımızı kurduk. Grubumuzda şampiyonluğu alıp hem halkımıza hem de sponsorlarımıza verdiğimiz sözü tutmuş olacağız. Bize her zaman desteğini esirgemeyen köyümüzün ağalarından Ali Ahlatçıoğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak:Engin Akın