Gürpınarspor, galip geldi 1-0

Süper Amatör Lig 8. Grupta ilk iki mücadelesini bırakmamak ve rakibini yanlarına yaklaştırmamak için sahaya çıkan Gürpınarspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Galataspor'u 1-0 mağlup ederek rakibinden bir anlamda da rövanşı almış oldu.

Gürpınarspor, galip geldi 1-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Amatör Lig 8. Grupta ilk iki mücadelesini bırakmamak ve rakibini yanlarına yaklaştırmamak için sahaya çıkan Gürpınarspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Galataspor’u 1-0 mağlup ederek rakibinden bir anlamda da rövanşı almış oldu. Gürpınar stadında büyük bir taraftar topluluğu önünde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklar şeklinde geçti ve iki takım da gol yollarında etkisini gösteremedi. 0-0 sona eren ilk 45 dakikadan sonra ikinci yarıya mutlak kazanmak için çıkan Gürpınarspor, ilk yarıdaki futbolunun üzerine koyarak kazanmak için elinden gelen gayreti gösterdi. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Enis Küçük’ün 76. dakikada attığı mükemmel gol, Gürpınarspor’un bu yolda iddiasını sürdürmesini sağladı. Rakip Galataspor ise Play-Off için şansını mucizelere bıraktı.

Gürpınarspor – Galataspor, maç yorumu

Sahaya kazanmaktan başka bir şey düşünmeden çıkan Gürpınarspor, ilk 45 dakikada istenileni yapamadı ve ilk yarının 0-0 sona ermesini sağladı. İkinci yarıda sahada bambaşka bir Gürpınarspor takımı vardı ve kazanmak için her yolu denedi. Yerinde değişikliklerle kazanmak için tüm hamleleri yapan Teknik Direktör Kamuran Gazi’nin bu taktiği tuttu ve üç puan tek golle geldi. 70. dakikada Enver hiç yoktan bir kırmızı kart görerek takım arkadaşlarını sahada yalnız bırakması, Gürpınarspor’un işini biraz zorlaştıracak zannedildi fakat işler tamamen tersine döndü. Sanki sahada 10 kişi kalan rakip Galataspor takımı vardı. Mücadeleyi rakip yarı alana yıkan Gürpınarspor’lu oyuncular, üç puanı daha çok isteyen taraf olduklarını oynadıkları futbol ve buldukları tek golle göstermesini bildiler. Müsabakanın 90. dakikasında yaşanan olay ise herkesi çok üzdü. Gürpınarspor Ceza alanı içinde topa yükselen ve ters bir şekilde kafasının üzerine düşen Galataspor’lu Mehmet, yerden kalkamadı. Kenar yönetimlerin ilk müdahalesinin ardından sedye ile kenara alınan Mehmet’in üzerine battaniye örtülerek ambulansın gelmesi beklendi. 20 dakika içerisinde 112 Ambulansı geldi ve Mehmet’e saha içinde ilk tedavisi yapıldı. Korkulacak bir şeyin olmadığını söyleyen doktorlar, yinede tedbir amaçlı bu oyuncunun hastaneyi götürülmesi gerektiği söylendi. Daha sonra gelen haberde Mehmet’in korkulacak bir şeyinin olmadığı söylendi. Gürpınarspor’lu futbolcular ve Kulüp Başkanı Mustafa Küçük’te sakatlanan Mehmet ve Galataspor’lu oyuncularla yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bu centilmenlik gösterisi herkesi memnun ederken, Galataspor’lular da Gürpınarspor’u centilmenlik çerçevesinde iyi bir ev sahipliği örneği sergiledikleri için teşekkürlerini ilettiler.