Gururumuz Yavuzaslan Milli Takım Kampında

Silivri Beyaz Melekler Kulübü Başkanı Mesut Özdoğan ve kulübün yetiştirdiği milli sporcu Volkan Yavuzaslan, Milli Takım Kampına katıldı.

Gururumuz Yavuzaslan Milli Takım Kampında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Beyaz Melekler Kulübü Başkanı Mesut Özdoğan ve kulübün yetiştirdiği milli sporcu Volkan Yavuzaslan, Riva'da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takım Kamp ve Eğitim Tesislerinde düzenlenen Futsal Milli Takımın kampına katıldı. 
İtalya'da düzenlenecek olan Dünya Futsal Şampiyonası öncesi bir haftalık Türkiye Milli Takım Kampında olan Silivri Beyaz Melekler Kulübü sporcusu Volkan Yavuzaslan'ın Atletizm Milli Takımından sonra Futsal Milli Takımının da kalesini koruyacağı öğrenildi.

ÖZDOĞAN: TÜRKİYE'Yİ VE SİLİVRİ'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
Kulüp Başkanı Mesut Özdoğan, “Özel sporcuların dünü ve bugününe baktığımızda ne çok yol kat etmişiz. Başta Birol Aydin başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarım olmak üzere özel çocuklarımız için taş üstüne taş koyan, destek olan emek veren herkese teşekkürler. Türkiye'yi ve Silivri'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz.” açıklamasında bulundu. 
Başarılarıyla gururlandığımız Milli sporcu Volkan Yavuzaslan'a kapta bir de sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Volkan, sporcu arkadaşları ve hocalarının doğum günü tebriklerini heyecan ve sevinç içinde kabul etti.