İhsan Atun'dan açıklama

Son zamanlarda Silivrispor hakkında çıkan spekülasyonlar sonrasında Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı

İhsan Atun'dan açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 3. Lig’in ilk yarısında alınan 7 galibiyet 7 mağlubiyet ve 3 beraberlik sonrasında devreyi 9. sırada tamamlayan Silivrispor hakkında son zamanlarda çıkan spekülasyonlar sonrası Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden ‘Silivrispor hakkında açıklamadır.’ şeklinde  bir açıklama yaptı.

Ödemelerimizde sıkıntı yok

Atun yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. ve 3. Lig’de toplam doksan kulübün yer aldığını ve bu doksan kulüp arasında Silivrispor’un ödemeler konusunda ilk beşte yer aldığını belirtti. Kulüp ödemeleri hakkında da bilgi veren Atun, futbolcuların peşinatlarının bir ay önceden ödenmiş olup teknik heyet ve çalışanlarının maaşlarının da ödenmiş olduğunu söyledi. Ayrıca alışveriş yapılan her esnafın ödemelerinin yapıldığının  altını çizen Başkan Atun kulübün ödemeler konusunda sıkıntıda olmadığını bildirdi.


Futbolcuların ödemeleri de tamam

Başkan Atun açıklamasına şu şekilde devam etti: ‘ Futbolcuların maç başı ücretleri de kendilerini sıkıntıya sokmayacak şekilde ödenmektedir. Ayrıca futbolcuların tüm primleri de ödenmektedir. Geçen yıl olduğu gibi Allah izin verirse bu yıl da hiç kimsenin İhsan Atun’un başkanı olduğu Silivrispor’dan alacağı kalmaz.

Hiçbir yere gitmiyorum

‘Gideceğimi düşünenler şunu bilsinler ki İhsan Atun dokuz buçuk yıl daha kulüp başkanıdır. Şimdiye kadar Silivrispor’dan hiçbir futbolcu ayrılmadı. Gördüğüm lüzum üzerine her biriyle helalleşip gönderdim. Silivrispor’un şartlarını beğenmeyenlerin malzemecisinden teknik heyetine kadar her birine 30 Aralık akşamına kadar ayrılma hakkını tanıdım.


Asılsız haberlere itibar etmeyin

Açıklamasının sonunda Silivrispor hakkında en doğru bilginin kendileri tarafından verileceğini belirten Atun, ‘ Komuoyudan ricam haberlere itibar etmeyiniz. Rahatsız olduğunuz konularda beni, yönetimimi ve kulübü arayarak doğru bilgiyi bizlerden alın. Geçen yıl stadın zemininin değişimini hangi şartlarda sağladığımı, çok kısa süre sonra futbolcuların konaklayacağı lojmanın izninin son durumunu da sorun. Altyapı voleybolcu kızlarımızın, altyapı futbolcularımızın, güreşçilerimizin, basketbolcularımızın durumlarını da sorun. Ben de insanım. Benim göremediğim hatalarımı görüp söylemenizi beklerim.

     Silivrispor sizin ve çocuklarınızın çünkü Silivrispor bünyesinde sekiz yüz çocuk spor yapıyor. Silivrispor’a 1957 yılından bu yana hizmet eden herkese, benim dönemimde Silivrispor’u yalnız bırakmayan Sayın Belediye Başkanım Özcan Işıklar’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Silivri halkına en derin sevgilerimle.şeklinde açıklamasını sonlandırdı.