İhsan Atun'dan teşekkür

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, gerçekleştirilen Balkan Tenis Turnuvası'nda emeği geçenlere yaptığı yazılı açıklama ile teşekkür etti.

İhsan Atun'dan teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"8-10 Mayıs 2015 tarihleri arası Yunanistan, Bulgaristan ve Türkiye’den katılan tenisçilerle gerçekleştirilen Balkan Tenis Turnuvası’nın bir parçası olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduk.
Bu organizasyonun düzenlenmesinde her zaman olduğu gibi bizlerden hiçbir desteği esirgemeyen ve ortaklaşa yapabilmemize vesile olan Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a, Halkla İlişkiler Müdiresi Sayın Meral TERLİKÇİ ve ekip arkadaşlarına, yaklaşık 2 aydır bu projenin hazırlığında görev yapan 2.Başkanımız Sayın İhsan Süleyman Gencoğlu’na, Genel Kaptanımız Sayın Yusuf Temel’e, Tenis ŞB. Başkanımız Sayın Mehmet Kaplan’a, Silivrispor Tenis Şube Koordinatörü Sayın Fikret Özdemir’e, Kulüp Tercümanımız Sayın Nazlıcan Karaköy’e, Sayın Şule Güvenç’e, maçların oynanması için kortlarının kapılarını sonuna kadar açan Uyumkent Site Yönetimi’ne ve Abelia Spor Tesisleri’ne ve seyirci olarak katılan herkese şükranlarımızı sunarız.
Türkiye’de ilk kez Silivrispor ve Silivri Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyona destek veren haber yapan basın mensuplarına da teşekkür ederiz."