Işıklar Spora Destek Vermeye Devam Ediyor

Başkan Işıklar, 20 spor kulübünün ardından SESYAD, Silivri Masterler ve Sayalarspor'un da forma ve antrenman malzemesi ihtiyacını karşıladı.

Işıklar Spora Destek Vermeye Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgedeki spor kulüplerine destek vermeyi sürdürüyor. 20 spor kulübünün forma ve antrenman malzemesi ihtiyacını karşılayan Başkan Işıklar, SESYAD, Silivri Masterler ve yeni kurulan Sayalarspor’a da malzeme konusunda destek verdi. Dernek ve kulüplerin istekleri doğrultusunda talepleri yerine getiren Başkan Işıklar, makamında gerçekleştirdiği toplantıda malzemeleri kulüp sorumlularına teslim etti. Silivri Eski Sporcular Yöneticiler ve Antrenörler Derneği (SESYAD) Başkanı Turgay Sezginer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Oğuz Çilingiroğlu, Hayrettin Atasoy, İlhan Tekin, Masterler Sorumlusu Ufuk Bek, Sayalar Muhtarı Hüseyin Ece’nin katıldığı toplantıda Silivri Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu da hazır bulundu.

 

KULÜP YÖNETİCİLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

İlçedeki tüm spor kulüplerine gelenek haline gelen, forma ve diğer ihtiyaç malzemesi yardımı yapmaya devam edeceğiz diyen Başkan Işıklar; “Sorunlarınızı biliyoruz ve elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyoruz. Hiçbir kulübümüzü ayırmadan yaptığımız desteklerimiz artarak devam edecek” dedi. Kulüp yöneticileri Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a spora ve sporcuya verdiği hizmetler için teşekkür etti.