Işıklar: 'Spora yapılan katkı, ilçemizin geleceğine ve huzuruna yapılan katkıdır'

Başkan Işıklar, Silivri'de faaliyette olan spor kulübü başkanları ve yönetimleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Işıklar: 'Spora yapılan katkı, ilçemizin geleceğine ve huzuruna yapılan katkıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçede faaliyette olan spor kulübü başkanları ve yönetimleri ile sabah kahvaltısında buluştu. Kale Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda sporun önemine vurgu yapan Başkan Işıklar, gençlerin ve çocukların sporun içinde yer almasına katkı sağlayan tüm kulüp başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür ederek, ihtiyaçlara yönelik önerileri ve talepleri dinledi. Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko da yer aldı.
 
Işıklar: “Amacımız sporu daha da yaygınlaştırmak”
Bir arada olmak, diyalog kurmak, Silivrimizin sporuna, sosyal yaşamına, huzuruna, barışına destek olmak hepimizin görevi. Bugün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Kent içinde hemşeri olarak yaşamanın en temel dayanaklarından biri spor. Sezon yeni başladı, hem bir araya gelmek hem de eksiklerimizi görmek, değerlendirmek üzere toplandık. Kulüplerimiz ile ilgili yaptığımız çalışmaları da sizlerle paylaşacağız. Neler yaptık? İhtiyaçlar nelerdir? Bunları konuşmak istiyoruz. Spora yapılan katkı, ilçemizin geleceğine, huzuruna, çağdaş yaşama yapılan bir katkıdır. Sporun yaygınlaşması, kitle huzurunun ve kalite standartlarının yaygınlaşması demektir. Bugüne kadar ilçemize yaptığınız tüm katkılardan, desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Birçok ilçede olmayan bu beraberliğin, özveri ile fedakârlıkla yürüdüğünü, birçok ilçenin bu uyumlu çalışmalara ve birlikteliğe gıpta ile baktığını biliyorum. Bu anlamda sizlerle gurur duyuyorum. İlçemizde binlerce gencimizin, çocuğumuzun kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlıyorsunuz. Bu emek, fedakârlık ve özveri örneğidir. Esas amacımız, başta Silivrisporumuz olmak üzere bütün kulüplerimizde daha yaygın, sokağa çıkmış insana ulaşmış, sayısal olarak baktığımızda her eve bir şekilde girmiş spor faaliyetlerinin daha da yaygınlaştırılarak, kurumsallaştırılıp, tesisleriyle, fiziki şartlarıyla kalıcılaşmasını sağlamak. Bu doğrultuda dilek, temenni, öneri ve eleştirilerinizi dinlemek istiyoruz” dedi. Başkan Işıklar, toplantıda ayrıca Fatih Mahallesi Tarihi Kale İçi Projesi, Kaymakamlık arkası Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi ile Sahil Yeraltı Otoparkı projelerini de tanıtarak bilgiler verdi.
 
Temenni ve öneriler dile getirildi
Toplantıda Silivri Belediyesi tarafından spor kulüplerine yapılan tüm hizmetler, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu tarafından sunumla anlatıldı. Söz alan kulüp başkanları öneri ve taleplerini dile getirdikleri toplantıda, kulüplere sağladığı tüm imkân ve destekler için Başkan Işıklar’a teşekkür etti.