İşkar: 'Bu maratonda finali görürüz'

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyon'da 10 günlük kampa giren Silivrispor'da teknik patronu Erdal İşkar oldukça net açıklamalara imza attı.

İşkar: 'Bu maratonda finali görürüz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’un 31 yıllık 2. Lig hasretine son veren teknik adam Erdal İşkar 10 günlük Afyon kampı hakkında bilgilendirmede bulundu. Oldukça samimi açıklamalara imza atan Teknik Patron Erdal İşkar açıklamasında; “İlk idmanımızdan bu zamana kadar geçen süreçte mükemmele yaklaşma adına var gücümüzle çalışmaktayız. Afyon kampımız gerçekten çok verimli geçiyor. Burada günde çift idmanla hazırlanıyoruz. İlk hazırlık maçımız gelecek için oldukça aydınlatıcıydı. İlk hazırlık maçımızda oyuncularımın hepsi verilen görevleri fazlasıyla yerine getirdiler.

Uyum sürecini çabuk atlattık

Geçen sezon şampiyon kadromuzda olan ve yeni sezon için de anlaştığımız arkadaşlarımızla birlikte kadroya yeni dahil olan tüm oyuncu arkadaşlarımızın birbirleriyle olan uyumu gayet güzel. İki ekip oyuncu arkadaşlarımızın da birbirleriyle olan ilişkileri, arkadaşlıkları ve takımdaşlıkları üst seviyede. İlk kamp dönemimizde tüm takımın kaynaşma halinde olması bir teknik adam için oldukça sevindirici bir durumdur. Yani işin özü bu ilk kampımızda tüm takımın birbirleriyle olan uyum sürecini çabuk atlattık diyebilirim.

Kişilikleri oturmuş oyuncularımız var

Geçen sene birlikte mücadele ettiğimiz oyuncu arkadaşlarımızın performanslarını bir teknik adam olarak yakında biliyorum. Kadromuza yeni dahil olan oyuncuların ise kariyerleri ortada. Takıma dahil olan arkadaşlarımızın kariyerlerinden ziyade kampta gösterdikleri davranışlar ve kişilikleri ile tüm arkadaşlara örnek olmaktalar.

Oyuncularımın performansından memnunum

Yeni sezon için önceliğimiz iyi bir takım olmaktır. İyi bir takım olduktan sonra koyulan hedefe ulaşmak oldukça kolaydır. İlk kamp dönemimizde takım olma adına büyük bir adım attık. Saha içinde oyuncularımız birbirlerini tanımaktalar. Tüm takımın sahnelediği çalışmadan ve performanstan oldukça memnunum. Tek tek isim sayamam ama yansıtılan çalışma üst seviyede.

Kadromuzu 25 kişiye sabitleyeceğiz

Cumartesi günü Afyon’daki 10 günlük kampımızı tamamlayarak Silivri’ye döneceğiz. Afyon dönüşü oyuncularım iki gün izin yapacaklar ve bu iki günlük iznin ardından toplanarak 5 gün Silivri’de idmanlarımıza devam edeceğiz. Silivri’de yapacağımız 5 günlük idman programının ardından 10 günlük Bolu kampımıza başlayacağız. Bu son 10 günlük Bolu kampında ise kesin kadromuz belirlenecek. Şuan kamp kadromuz 30 oyuncudan oluşmakta. Bu sayı ideal bir kadro için çok fazla. Afyon kampının ardından gideceğimiz son Bolu kampına kadar biz bu 30 kişilik kadro sayısını 25 kişiye sabitleyeceğiz ve ligin ilk yarısına kadar sabitlediğimiz 25 kişi ile ligi götüreceğiz.

İyi işlere imza atacağımıza inanıyorum

İyi bir takım oluyoruz. Kampta gösterilen performanslar sahaya yansıtılırsa çok can yakarız. Bizlere güvenen ve bizimle birlikte olan ve ayrıca bizlere yanımızda olduklarını her zaman gösterenlere teşekkür ederim. Kulüp Başkanımız Sayın Akgün Duru ve yönetim kurulumuz ile her gün irtibat halindeyiz. Her gün oyuncuların performansı ile ilgili bilgileri almakta. Bizlere mükemmel bir çalışma ortamı sağladığı için kendisine teşekkür ederim. Lig uzun bir maraton ve bizler de bu maratonda hedefimize ulaşmak ve finali görmek adına var gücümüzle çalışmaktayız. Tekrar etmekte yarar görüyorum, iyi bir takım olduk ve ligde iyi işlere imza atacağımıza da inancım sonsuzdur” dedi.