Karabulut güreşçi yetiştirecek

Silivrili güreşçi İsmet Karabulut Silivrispor Kulübü bünyesinde güreşçi yetiştirecek. Kulüp binasında yapılan basın toplantısı ile Silivrispor kulübü bünyesinde güreş için de branş açıldığı duyuruldu.

Karabulut güreşçi yetiştirecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrili güreşçi İsmet Karabulut Silivrispor Kulübü bünyesinde güreşçi yetiştirecek. Kulüp binasında yapılan basın toplantısı ile Silivrispor kulübü bünyesinde güreş için de branş açıldığı duyuruldu. 

Kulüp binasında gerçekleştirilen basın toplantısına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve İsmet Karabulut katıldı. 

Silivrispor bünyesinde artık Ata sporumuz Güreş için de yeni bir dal açıldı. Silivri’de yaşayan başarılı Güreş Sporcusu İsmet Karabulut, bugün itibariyle Silivrispor bünyesinde çalışarak yeni güreşçiler yetiştirecek. Yaklaşır 1 aydır alt yapı çalışmaları süren güreş takımı için son hazırlıkları da tamamlandı. Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; dün Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve İsmet Karabulut ile birlikte güreş ile ilgili gelişmeleri anlattı. Toplantıya CHP İl genel meclis üyesi Şerif Sezen ve CHP belediye meclis üyesi Rafet Keskin de katıldı.

 

Atun: Tüm branşlarda altyapıya önem veriyoruz

Toplantıda ilk konuşmayı Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun yaptı. Atun; “Bizler Silivrispor’a sadece bir futbol kulübü olarak bakmıyoruz. Silivrispor 3. lig de olmasına rağmen tüm branşlarda alt yapıya inanılmaz önem veriyor. İstanbul’da hem 3. lig de olup hem de 7 alt kategorisi olan tek takımız. Folklor, voleybol, tenis gibi kategorilerin dışında artık güreş için de çalışmalar başladı. Şu an itibariyle hedefimiz 50 kişi, kayıtlar ise devam ediyor. Ben en fazla gençlerin spor ile ilgilenmesi, kötü alışkanlıklardan uzak kalması için yeni branşların açılması taraftarıyım.”

 

“Eyüp’te dilenip Sultanahmet’ te yemiyoruz “

“Artık sigara ve alkolü geçtik; çağımızın tehlikesi uyuşturucunun yaşı çok düştü. Biz öncelikle çocukların sağlığı, iyi birer birey olarak topluma kazandırılması için bu işe gönül koyduk. Başkanımız bizlerden desteklerini esirgemiyor. Kendisinin sağladığı imkânları değerlendiriyoruz. Eyüp’te dilenip Sultanhamet’te yemiyoruz. 750 çocuğumuzdan 250 tanesi kız. Her gün sayı artıyor. Amacımız teşvik etmek. Kısa zamanda büyük yol kat ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah Ata Sporumuz güreş ile de güzel başarılar elde edeceğiz. Amacımız ilk etapta şampiyonluklar, ödüller değil; sağlıklı bir gençliğe hizmet etmektir.” dedi.

 

Işıklar: Spor insana hizmet için en güzel çimentodur

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’un ardından kısa bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; her şeyi devletten beklememek gerektiğini; artık il ve ilçe spor müdürlüklerinin, spor bakanlığının yanı sıra yerel belediyelerin de taşın altına elini koyması gerektiğini vurguladı. Işıklar konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Her evden bir kişi spor yapmalı diyerek yola çıktık. Spor faaliyetleri aydınlık, çağdaş kentlerde yapılır. Silivrispor artık sadece futbol değil farklı branşları da içinde barındıran bir kulüp. Güreş sporunu da gençlerimize sevdireceğiz. Bizler yerel yöneticiler olarak her türlü desteğe hazırız. Güzel bir başlangıç yapıldı. Tabi ki sıkıntı olmadan olmaz. Birinci önceliğimiz spor bilincini aşılamak. Hem çocuklara hem ailelerine. Amacımıza ulaşıyoruz. Herkesin Silivrispor’un adını duymasını sağlıyoruz. Spor insana hizmet için en güzel çimento. Desteğimiz devam edecek. Güreş branşının da hayırlı olmasını diliyorum. Çok yakında Gazitepe’de de bir spor kompleksi yapılacak ve buradan sağlanacak gelir kulübe gidecek.” dedi.

Toplantı sonunda Güreş Sporcusu İsmet Karabulut şu ana kadar 50 tane öğrencisi odluğunu ve önümüzdeki günlerde sayının da artacağını ifade etti. Güreş yapmak isteyen öğrencilerin bugün itibariyle başvuru formları Silivrispor kulüp binasından ve Silivri Belediyesi’nden alınacak.