Kavaklıspor harakiri yaptı . 0-1

Son haftaların popüler iki takımın mücadelesinde Kavaklıspor evinde Çiftlikköyspor'u konuk etti.Her iki takımın kazanma arzusu ile sahaya çıktığı karşılaşmada futbolseverler zevkli bir doksan dakikaya şahit oldu

Kavaklıspor harakiri yaptı . 0-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 STAT : Silivri

KAVAKLISPOR : Ahmet 7, İsmet 6 ( Alpay 6 ), Yalçın 7, Deniz 7, Hakan 6, Fikri 7, Savaş 6, Halil 6, Mustafa 8, Lütfü 6, Hakan 6 ( Mustafa 6 ).

ÇİFTLİKKÖYSPOR : Umut 8, Aras 7, Oğuzhan 7, Cumhur 7, Tolga 7, Murat 6 ( Atakan 6 ), Hasan 7, Gökhan 6 ( Batuhan 6 ), Ozan 7, Yunus 7, Yusuf 7 ( Özgür 6 )

GOL : Yusuf d.k. 75.

Son haftaların popüler iki takımın mücadelesinde Kavaklıspor evinde Çiftlikköyspor'u konuk etti.Her iki takımın kazanma arzusu ile sahaya çıktığı karşılaşmada futbolseverler zevkli bir doksan dakikaya şahit oldu. Ev sahibi Kavaklıspor'un daha üstün oynadığı , bir çok pozisyondan faydalanamayıp, Kaptan Mustafa'nın ayağından bir de penaltı vuruşundan yararlanamadığı karşılaşmada üç puanı alan taraf konuk Çiftlikköyspor oldu.Kavaklısspor bu mağlubiyetle çok önemli üç puan kaybederek ikincilik yolunda yara aldı.

Son haftalarda topladığı puanlar ile çıkışa geçen Çiftlikköyspor geçtiğimiz hafta Fenerspor karşısında son dakikada kaçırdığı penaltı ile üç puandan olmuştu.  Kavaklıspor deplasmanında çok zorlanmasına rağmen Çiftlikköyspor sahadan 1-0 ayrılarak üç puanı alarak ligdeki yükselişini sürdürdü.

Karşılaşmaya daha baskılı başlayan rüzgarıda arkasına alan ev sahibi Kavaklıspor oldu. 22. dakikada Mustafa ceza alanına soldan girdi, iki rakibinin arasında dengesini kaybetti, düşerken yaptığı etkili vuruşu Kaleci Umut son anda kornere çeldi.

24. dakikada Mustafa ceza alanı dışından plase bir vuruşla topu ağlara göndermek istedi, Kaleci Umut topu bloke etti.

28. dakikada gelişen Kavaklıspor atağından Cumhur ters bir kafa vuruşu yaptı, top kornere çıktı.

30. dakikada Halil sağ taraftan ortaldı Savaş arka direkte daha müsait durumdaki Mustafa'dan önce kafayı vurdu, üstten aut.

39. dakikada Savaş'ın kullandığı serbest atışta top Kaleci Umut'ta kaldı.

45. dakikada Kavaklıspor ceza alanına yapılan ortada Kaleci Ahmet topu elinden kaçırdı , Lütfü son anda topu çizgiden çıkardı.


İlk yarı 0-0 sona erdi.

55. dakikada Halil sağ taraftan ceza alanına girdi fakat Tolga'dan kendini kurtaramadı, hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.  Topun başına gelen Mustafa Kaleci Umut'un solundan topu ağlara gönderdi. Hakem penaltı atışı sırasında oyuncuların ceza sahasına girdiği gerekçesi ile atışı iptal etti. Mustafa tekrar topun başına geldi yine vuruşunu Kaleci Umut'un sol tarafına yaptı, Umut bu kez uzanarak topu bloke etti.

62. dakikada Hasan sağdan ceza alanına girdi sert bir orta yaptı Kaleci Ahmet iki hamlede topu bloke etti.

74. dakikada Fikri sağ taraftan ortaldı, Mustafa'dan önc Tolga kafa ile topu uzaklaştırdı.

75.dakikada Yusuf soldan ceza alanına girdi Kalesinden çıkan Ahmet'in sol tarafından köşeden ağlara gönderdi 0-1.

77. dakikada Haili ceza alanı içinden sert vurdu , Yunus kendini topun önüne attı, Yunus'un kafasına çarpan top üstten kornere çıktı.

78. dakikada Mustafa topsuz olarak hakemin gözü önünde rakibine tekme attı, hakem olayı sarı kart ile geçiştirdi.

82. dakikada Fikri ceza alanı içinden vurdu topu Kaleci Umut bloke etti.

90.dakikada Fikri'nin kullandığı korner atışından gelen topa Mustafa kafayı vurdu, Kaleci Umut son anda topu kornere çeldi.