Kaymakam Keser 'Tanışmak için çok geç kalmışız'

Silivri Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Silivri Taekwondo kulübünün antrenmanı izledikten sonra ' tanışmak için çok geç kalmışız 'dediler.

Kaymakam Keser 'Tanışmak için çok geç kalmışız'

Silivri’nin gün geçtikçe büyüyen ve kendini yenileyen spor kulüplerinden olan Oktay Ayyıldız Başkanlığındaki, Cem Soydaş ve Kürşat Soydaş’ın Antrenörlüğünü yaptığı Silivri Taekwondo Kulübünün antrenmanlarını dün akşam İlçe Kaymakam’ı Salih Keser ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ziyaret etti. Kursiyerlerin çalışmalarını ilgiyle izleyen Keser ve Kayapınar’a kulübün formaları hediye edildi. Formalarını giyerek antrenman yapan kursiyerlere seslenen İlçe milli Eğitim müdürü İkram Kayapınar “Bugün biz çok ama çok gecikmiş bir tanışmayı ve ziyareti gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Şu çalışmayı yapan bütün öğrencilerimizi alkışlıyorum. Biz hangi görevleri yapıyor olursak olalım, ne işin içinde bulunursak bulunalım, benim bildiğim bir tek bir şey varsa oda bir insanın kendisine olan özgüveni çok önemli. Bu sporunda diğerlerinde olduğu gibi gerçekten bir insana kattığı özgüven fazlasıyla önemli ,bu çocukların ne kadar özgüveni olursa ne kadar çok kendilerine güvenirlerse inanın hayattaki hem ders hem bunun dışında ne kadar yapacakları iş varsa orda başarılı olacaklarını unutmayın “dedi ve Kulübün sloganını olan “bir taekwondocu her şeyi kırabilir, ama bir kalbi asla“ diyerek konuşmanı tamamladı.

“Bizim açımızdan çok geç kalınmış bir ziyaretti bu” diyerek kursiyerlere seslenen İlçe Kaymakamı Salih Keser “ Bizleri sizlerle tanıştıran yöneticilerinize teşekkür ederim. Kamuoyunun çoğu tarafından tanınmayan spor dalına katılım sağlayarak burada güzel bir aktivite yapıyorsunuz. Hayattaki başarıya giden adımların ilkini buradan başlamışsınız. Bu adımlar gün geçtikçe büyüyecek, sizi ve arkadaşlarınızı özgüvenini ve her tuttuğunu koparır bir hale getirecek.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Salih Keser ve İlçe milli Eğitim müdürü İkram Kayapınar’a plaket verildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından kursiyerlere ve seyircilere pasta ikram edildi.