Kılıçlı, Fener'den rövanşı aldı 1-2

Gruplarında orta sıralarda mücadele eden Fenerköyspor ve Kılıçlıspor arasındaki mücadelede gülen taraf Kılıçlıspor oldu.

Kılıçlı, Fener'den rövanşı aldı 1-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gruplarında orta sıralarda mücadele eden Fenerköyspor ve Kılıçlıspor arasındaki mücadelede gülen taraf Kılıçlıspor oldu. 

Silivri Stadı’nda oynanan ve her iki takımın da sahnelediği oyun ile takdir aldığı müsabakada Kılıçlıspor ilk yarıda 3-0 yenildiği maçın rövanşını 2-1’lik skorla aldı. Maça her iki takımda orta alanda mücadele ederek birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştı. Maçın 19.dakikasında Kılıçlısporlu oyuncu Özkan, Fenerköy defansının hatasından da yararlandı ve durumu 0-1 yaptı. Maçın ilk yarısı atılan tek golle tamamlandı. İkinci yarıya Fenerköy takımı hızlı başladı. Özellikle Deniz ile iyi pozisyonlar yakalayan Fener bu pozisyonları cömertçe harcadı. Maçın 68.dakikasında yine Fenerköy defansının hatasını iyi yakalayan Kılıçlılı oyuncu Cem durumu 0-2 yaptı. Maçta 72.dakikada Fenerköy’de Deniz penaltı atışından yararlanamadı. Müsabaka bu skorla tamamlanacağı beklenirken Kılıçlı defansının hatasından yararlanan Fenerli oyuncu Nuri maçı 1-2 yaptı. Müsabakanın uzatma dakikalarında da başka gol olmadı ve maç 1-2 Kılıçlıspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Stat: Silivri

Hakemler: Gökmen Dağ, Hilmi Molla, Hakan Yılmaz

Fenerköyspor: Özcan 7, Deniz 7, Cem 7, Muhammet 7, Gökhan 7, Nuri 7, Tolga 7, Cengizhan 7, Mustafa 7, Savaş 7, Adem 7

Kılıçlıspor: Alkan 7, Efe 7, Onur 7, Veysi 7, Yüksel 7, Yakup 7, Özkan 7, Ümit 7, Cem 7, Tahir 7, Fatih 7

Skor: 1-2

Goller: 19’ Özkan, 68’ Cem (Kılıçlı), 90+1 Nuri (Fener)