Kılıçlı Süper Amatör'de 2-0

Grubunda açık ara lider olan Kılıçlıspor hafta sonu Alipaşaspor ile yaptığı maçı da kazanarak matematiksel olarak şampiyonluğunu garantiledi.

Kılıçlı Süper Amatör'de 2-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amatör 1. Küme 2. Grupta açık ara lider olan Kılıçlıspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Alipaşaspor maçını da kazanmasını bildi. Kılıçlı aldığı bu galibiyetle Süper Amatör Kümeyi matematiksel olarak garantiledi. Silivri Stadı’nda oynanan baştan sona kıyasıya oynanan maçta lider Kılıçlı sonuca rakip kaleye attığı iki golle gitti. Kılıçlıspor’a galibiyeti getiren goller ise 12. dakikada Cihan ve 72. dakikada Gurur attı.



Maçtan sonra yemek

Bir üst turu matematiksel olarak garantileyen Kılıçlıspor Alipaşaspor maçının ardından Silivri Sahilde bulunan balık lokantasında yemekte buluştu. Tüm yönetimin ve sezon boyunca sponsor desteği veren firmaların yöneticilerinin de katıldığı yemekte gece boyunca şampiyonluk şarkıları söylendi.

 

Stat: Silivri

Hakemler: Nuri Bingöl, Okan Akbal, Mikail Kaçuk

Kılıçlıspor: Murat 8, Gökhan 8, Serkan 8, Kerem 8, Özcan 8, Uğur 8, Cihan 8, Cem 8 (80’ Fatih 4), Can 6 (24’Orçun 6), Şevki 8 (84’ Oğuzhan 4), Gurur 8

Alipaşaspor: Özmen 8, Şener 7, İsmet 7, Niyazi 7, Nazif 7, Sercan 7 (46’ Faruk 5), Vedat 7, Fatih 7, Mustafa 7, Ferhat 7 (62’ Çağrı 5), Hakan 7 (78’ Volkan 5)

Skor: 2-0

Goller: 12’ Cihan, 72’ Gurur Kılıçlıspor