Kötü oynadık ve yenildik! 0-3

Silivrispor'da son haftalarda birbiri ardına alınan beraberlik ve galibiyetler serisi evin de oynadığı Refahiye maçı ile bozuldu.

Kötü oynadık ve yenildik! 0-3
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Stadı’nda oynanan ve karşılaşmada ev sahibi Silivrispor ilk yarının ilk çeyreğinde sahanın tek hakimiydi. İlk yarının son çeyreğinde inanılmaz defans hataları yapan Silivrispor’da ufukta gözüken mağlubiyet oldu. Oyunun başlama vuruşu ile birlikte rakip kale önünde gol için arayışa geçen Silivrispor’da genç oyuncu Nazif yine sahada ayakta duran isimlerin başında geldi. İlk yarıda gerçekleşen ataklarda araya attığı toplanla forvet elemanlarını Refahiye kalecisi Burak Kapan ile karşı karşıya getirdiyse de son vuruşlarda kaleci üstündü. İlk yarının son bölümlerinde Silivrispor defansı inanılmaz hatalar yaparak rakip ileri uç oyuncularını kaçırmaya başladığı dakikalarda kalesinde golü gördü. Maçın 33.dakikasında Refahiye takımının golcüsü Levent, Silivrispor ceza alanın girmeden yayın üstünden düzgün bir vuruşla kaleciyi avladı 0-1. Atılan bu tek golle ilk yarı da tamamlanmış oldu.

Silivri defansı tel tel döküldü

İkinci yarı, ilk yarıda olduğu gibi ilk bölümde Silivrispor üstünlüğü vardı. Silivrispor’un sağlı sollu geliştirdiği ataklarda yine Refahiye kalecisi Burak geçit vermedi. Maçın kırılma anı ise yine bir Silivrispor klasiği olan defans hatalarından oldu. Maçın 70.dakikasında Fatih aradan sıyrıldı ve takımının ikinci golünü kaydetti 0-2. İkinci golden sonra iyice dağılan Silivrispor defansı adeta yolgeçen hanına döndü ve 73.dakikada ilk golün sahibi Levent maçın skorunu tayin eden golünü kaydetti 0-3.

 

Stat: Silivri

Hakemler: Bilal Kunt, Ümit Ramazan Konanç, Mustafa Çavuş, Murat Ceylan

Silivrispor: Ayhan 4, Vahit 4, Onur 4, Oğuzhan 5, Yunus 4, Birol 4 (70’ Oğuz 4), Volkan Melis 4, Metin 4 (46’ Umut Can 4), Fatih 4, Gencay 4 (46’ Uğur ?), Nazif 5

Refahiyespor: Burak 8, Güray 8, Serdal Öz 8 (61’ Recep 7), Yiğit 8, Fatih 9 (82’ Mehmet Enes 6), Serdar, Umut 8, Okan 8, Hakan Tice 8 (74’ Yunus 5), Hakan Çakır 8, Levent 8

Skor: 0-3

Goller: 33’ ve 73’ Levent, 70’ Fatih, Refahiyespor