Kulüpler birliğinde devir teslim krizi

Geçtiğimiz günlerde yapılan Silivri Amatör Kulüpler Birliği seçimlerini kazanan Veysel Ziroğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte devir teslimi için geldiği New Center'de bulunan dernek merkezinde, eşyaların dışarı çıkarılarak kapı önüne konulduğu ve kulüpler birliği merkezi olarak kullanılan ofisin artık derneğe ait olmadığını öğrenince isyan ettiler.

Kulüpler birliğinde devir teslim krizi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28 Haziran tarihinde yapılan seçimlerde başkan seçilen Veysel Zıroğlu ve yönetimi, derneğin demirbaş eşyaları, evrakları ve dernek merkezi olarak kullanılan ofisin devir teslimi için dün New Center AVM’de bulunan dernek ofisine geldiler. Ancak eşyalar ve evrakların paketlenerek kapı önüne konulduğu ve bu ofisin artık kulüpler birliğine ait olmadığını öğrenince yetkililere ulaşmaya çalıştılar. Telefonla hiçbir etkiliye ulaşamayan Zıroğlu ve ekibi dernek merkezinden ayrılmak zorunda kaldılar.

Daha önce derneğin faaliyetlerini sürdüğü ofis önünde açıklama yapan Veysel Zıroğlu “Bugün buraya devir teslim için geldik. Fakat görüyorsunuz devir teslim işleri usulüne uygun yapılmadığı gibi karşımızda muhatapta bulamadık. Burası belediyenin yeri, burası kulüpler birliğine tahsis edilmiş durumda iken, bizde kulüpler birliği yeni yönetimi olarak karşımızda böyle bir davranış ve tavır içerisinde muhatap bulunmayan bir ortamda anı yaşıyoruz. Bununla ilgili gerekli girişimlerimizi yapacağız. Ancak ben durumu kamuoyunun ve sizlerin takdirine bırakıyorum. Bu ne kadar etik bir davranıştır, ne kadar doğru ve kabul edilebilir bir davranıştır sizlerin takdirine bırakıyorum. Bununla ilgili az önce belediye yetkililerini aramam rağmen, kulüpler birliği eski yönetimini aramama rağmen hiç kimse telefonumu açmadığı gibi bugünde bizlerle birlikte olmadılar. Kaldı ki bir haftadan beridir bizler bugün saat 16.00’da burayı teslim alacağımızı defalarca açıklamamamıza rağmen maalesef böyle bir durumla karşı karşıyayız.”dedi.

Dernek ofisi önünden ayrılan Zıroğlu ve ekibi yakında bulunan çay bahçesine geçerek gazetecilerin sorularını cevaplayarak yapılan uygulamayı değerlendirdi.

Haberin tüm detayları videomuzda

Video için alternatif link