Kupa Gülen Yunuslar'ın

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2013 faaliyet programında yer alan Marmara Bölgesi Şampiyonası 19-21 Nisan tarihleri arasında Edirne'nin Keşan ilçesinde yapıldı.

Kupa Gülen Yunuslar'ın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmara Bölgesi’nden 18 takımın katıldığı şampiyonada performansa göre A grubunda 8 ve B grubunda 10 takım yer aldı. A grubunun ilk iki takımı Türkiye Şampiyonasına gidiyor.

Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü A1 grubunda; Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübünü 32-18,  İstanbul Vala Gedik İş Okulu Spor Kulübünü 24-4, Bursa Nilüfer İş Okulu Spor Kulübünü 28-9 yenerek A1 grubunun BİRİNCİSİ oldu. A2 grubundaki Balıkesir Yunus Emre Spor Kulübünü 16-2 yenerek Denizli’de yapılacak TÜRKİYE Basketbol Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Marmara Bölgesi Şampiyonası finalinde iki milli takım oyuncusu olan Kocaeli Yaşam Koçluğu ve Olimpiyat Spor Kulübüne 36-42 yenildi. Marmara Bölgesi’nin en iyi ikinci takımı ve İstanbul’un EN İYİ takımı olduğunu kanıtladı.

               

Enver Aydın, Murat Kılıççı, Ebuzeyid Özgöl, Murat Pişken, Fatihan Güngören, Mevlüt Gül’den oluşan Gülen Yunuslar Basketbol Takımının Antrenörlüğünü 2012 yılında Basketbol’da aynı takımı B grubu Türkiye Şampiyonluğuna taşıyan Bülent Gündüz yapıyor.

Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Kurucu Üyeleri İsmail Tuna ve Can Dağaşan, Yunusların her daim yanlarında olmaya devam ediyorlar.

 

Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Tuna’ 1,5 yıldır düzenli bir çalışmanın meyvelerini aldık. Yunuslarımız bütün maçlarda ellerinden gelenin en iyisini ortaya koydular ve başarılı oldular. Silivri’mize kupa ile dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Denizli’de yapılacak Türkiye’nin özel sporcular basketbol branşında en iyi 13 takımı arasına girmeye hak kazandık. Her zaman Silivri’mizi başarı ile temsil etmeye devam edeceğiz.

 

Gündüz ‘Her maçımız final havasında geçti’

Marmara Bölgesinin en iyi takımları ile oynadık. Her oynadığımız maç final havasında geçti. Bir kez daha gördüm ki bireysel çabalarla değil takım oyunu ile güçlü rakiplerimizi bir bir eleyip başarının tesadüf olmadığını herkese gösterdik. Türkiye Şampiyonası’nda yine var gücümüzü ortaya koyup güzel başarılara imza atmaya devam edeceğimize inanıyorum.

 

 Yemek Çardak Köftecisinde

Gülen yunuslar Çardak köftecisinde yemek yiyerek kupa mutluluğunu pekiştirdi. Silivri Engelliler Derneği Başkanı Pınar Davutoğlu yunusların mutluluğuna ortak oldu. Basın mensupları da şampiyonları yalnız bırakmadılar.

Kupa Sevincini Silivri Halkı İle Paylaştılar

Gülen Yunuslar, Silivrili müzisyenler eşliğinde sahilde; Silivri halkı ile kupa sevincini paylaştılar.