Kutlu: 'Menfaatimin değil, Silivrispor'un arkasındayım'

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko arasında yaşanan gerginliğe, Rıfat Kutlu'dan tepki geldi. Kutlu, Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı Silivrispor'la hesaplaşmakla, ego tatmini yapmakla ve Silivrispor'u siyasete kurban etmekle suçladı.

Kutlu: 'Menfaatimin değil, Silivrispor'un arkasındayım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko’nun istifasını istemesi üzerine başta Başkan Kalko olmak üzere birçok Silivrili duruma tepki göstermişti. Bu tepkilere Rıfat Kutlu da eklendi. Kutlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Belediye Başkanlığı görevini unutarak Silivrispor, Alevi Dernekleri, Amatör Spor Kulüpleri ve Muhtarlar Derneği ile tek tek uğraştığını ifade etti.

Kutlu’nun “Silivri'nin en önemli birim ve kurumlarına kukla yöneticiler yerleştirip, kurum menfaatini kendi menfaatlerine peşkeş çeken ve istediği zaman uzaktan kumanda ile onları kontrol eden bir anlayıştan Silivri’yi kurtarmaya 2 yıl kaldı” açıklamasını yaptığı paylaşımı şu şekilde:

“Belediye'den ve hizmetten umudunu kesmiş, hiçbir çalışma gerçekleştiremeyen, Belediyeyi borç batağına sürüklemiş bir anlayışın ürünü herhalde işsizlikten ve çaresizlikten olsa gerek ki; Belediye başkanı olduğunu unutup;

Silivrisporla

Alevi derneklerimiz ve vatandaşlarımızla

Amatör spor klüpleriyle

Muhtar dernekleriyle tek tek uğraşıp, ilçemiz vatandaşlarını birbirilerine karşı kutuplaştıran bir merhaleye getirdi.

Personel maaşını alamıyor, taşeron ödemesini alamıyor, esnaf borcunu alamıyorken, bu ilçenin en önemli markasını ve en önemli başarısını sergilemiş olan Silivrispor'la hesaplaşmak, ego tatmini yapmak,Siyasete kurban etmek Silivri'ye ihanettir.

Silivri'nin en önemli birim ve kurumlarına kukla yöneticiler yerleştirip, kurum menfaatini kendi menfaatlerine peşkeş çeken ve istediği zaman uzaktan kumanda ile onları kontrol eden bir anlayıştan Silivriyi kurtarmaya 2 yıl kaldı... sabredin.

Bütün bu baskılara rağmen istifa etmeyip dik duran yöneticilere selam olsun... Silivrispor sizlerin omuzunda hakettiği yere ulaşacaktır. Bir taraftar, Bir Silivrili vatandaş olarak menfaatimin değil, Silivrinin, Silivrisporun arkasındayım... Silivrispora oynanan haksız ve çirkin oyunu şiddetle kınıyorum.”