Maçlarda şehitler için saygı duruşu yapılacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 12-13-14 Ağustos'ta yapılacak karşılaşmalarda takımların sahaya, 'Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz #iyikivarsınEren' pankartıyla çıkacağını açıkladı.

Maçlarda şehitler için saygı duruşu yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 12-13-14 Ağustos’ta yapılacak karşılaşmalarda takımların sahaya, ’Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz #iyikivarsınEren’ pankartıyla çıkacağını açıkladı.

Trabzon’un Maçka ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik için bu hafta Süper Lig ve TFF 1. Lig’de oynanacak maçlar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Konuya ilişkin TFF’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Trabzon’un Maçka ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik için bu hafta Süper Lig ve TFF 1. Lig’de oynanacak maçlar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Süper Lig’de 12, 13 ve 14 Ağustos’ta yapılacak karşılaşmalarda ise takımlar sahaya TFF tarafından gönderilen "Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz #iyikivarsınEren" pankartıyla çıkacak.

Terörü şiddetle lanetlerken, şehitlerimiz Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’e Allah’tan rahmet; aileleri, sevenleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı dileriz."