Memiş, 'Hak ettiğimizi alacağız'

Hafta sonu zorlu bir mücadeleye hazırlanan Silivrispor'da Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş Silivri Stadı'nda yapılan idmanı ziyaret ederek hem çift kale maçı takip etti hem de oyuncularla tek görüştü.

Memiş, 'Hak ettiğimizi alacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kendi saha ve seyircisi önünde grubunda ligden düşmesi kesinleşen Türk Metal Kırıkkalespor ile oynanacak olan lig maçının hazırlıklarını sürdüren Silivrispor’da, Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş idmanı ziyaret ederek oyuncularıyla bire bir görüşme yaptı. grubunda topladığı puanlarla birlikte üçüncülüğünü koruyan Silivrispor’da tüm gözler Kırıkkale maçına kilitlendi. Son deplasman maçı olan Yomraspor müsabakasında dizine aldığı darbe neticesinde sahayı sedye ile terk etmek zorunda kalan Güray Kula ile uzun uzun sohbet eden Mutlu Memiş; “Güray Kula bizim için önemli bir oyuncu. Yomra maçında dizine aldığı darbe neticesinde oldukça önemli bir sakatlık geçirmiştir. Yapılan operasyonun ardından takıma geri dönmek adına var gücüyle açığını kapatıyor. Profesyonelliğini kanıtlamış oyuncuların özverili davranışlarıyla Play-Offlarda hak ettiğimizi alacağız. Güray’ın son durumu teknik heyete ve kulüp masör ve doktorumuzun vereceği raporlar neticesinde belli olacak. Kendisi bu hafta oynamak istiyor ama son karar hocalarımızındır” dedi.

ÇİFT KALEDEN MEMNUNLAR

Silivrispor Kulübünün eski başkanlarından Turgay Sezginer ve Kulüp İdari Menajeri Mesut Tonta ile birlikte son çift kale maçı birlikte takip eden Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş, sahadaki mücadeleden memnun olduklarını belirttiler.