Milli takım kampına gidiyorlar

Erel Spor dan Milli Takım Kampına Dört Sporcuya Resmi davet geldi.

Milli takım kampına gidiyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 -15 Mayıs arasında Kuş adasında yapılacak olan Milli Takım Taekwondo eğitim kampına Silivri Erel spor kulübünden 3 erkek 1 bayan sporcu olmak üzere dört sporcu resmi davetle çağrıldı.

Daha önce Milli Takıma Seçilen Balkan 45 kilo 3 .sü Hüseyin Cengiz Saraç, 49 kilo Balkan Üçüncüsü M.Salih Celikten,49 kilo Balkan 2.si M.Alperen küpelioğlu olmak üzere Yağmur Hazal Başbuğ da milli takım kampına davet edildi. Kurulduğu günden bu güne başarıya odaklanan Erel Sporun Taekwonducuları Antrenörleri Ahmet Akpınar eğitiminde başarıdan başarıya koşuyor. Sporcuları Kuşadası Kampına yolcu eden Kulüp Başkanı Kadir Saraç yaptığı açıklama da: "Sporcularımin bu başarısında emeği olan herkese Başta sayın Bilal Erel e ve Genç sporcuların buralara kadar gelmesi için gece gündüz demeden gayret gösteren Ahmet AKPINAR a teşekkür ederim. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederim."

Başkan Kadir Saraç " Bundan sonrası için daha çok çalışıp daha büyük başarılara kavuşmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Ve bizim hedefimiz olimpiyatlar" dedi.