Naroğlu 'Puan almak mükemmel'

Pazar günü deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşan ve bu zorlu deplasmandan 1-1'lik beraberlikle dönerek bir puanı hanesine yazdıran Çatalcaspor'da Basan Sözcüsü Lokman Naroğlu, bir puanın Zonguldak deplasmanından alınmasına sevindiklerini söyledi.

Naroğlu 'Puan almak mükemmel'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar günü deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşan ve bu zorlu deplasmandan 1-1’lik beraberlikle dönerek bir puanı hanesine yazdıran Çatalcaspor’da Basan Sözcüsü Lokman Naroğlu, bir puanın Zonguldak deplasmanından alınmasına sevindiklerini söyledi. 

Zonguldak Kömürspor’un esin favori olarak gösterilen maçtan puanla dönmenin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Naroğlu, 1-0 geriden gelip beraberliği yakalamak ve maçı kazanmak için büyük çaba gösteren oyuncularını maç sonunda tebrik ettiğini söyleyen Naroğlu, rakiplerine korku verdiklerini söyledi. Geçtiğimiz sezon ligde deplasmanda yine beraberlikle döndüklerini ve Çatalca’daki maçta rakiplerini mağlup ettiklerini söyleyen Naroğlu, bu filmi geçtiğimiz sezon izlediklerini söylemeden geçemedi. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Naroğlu, “Zonguldak’a puan ve ya puanlar için gitmiştik. Çünkü hafta arası çalışmalarımızı bu yönde yapmıştık ve neticede istediğimiz bir puanı alarak evimize dönmüş olduk. Zonguldak deplasmanında ve aynı zamanda taraftarların önünde rakip takım sporseverlerine iyi bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Gönül isterdi ki İstanbul’a üç puanla dönmek fakat olmadı. Yinede bir puan bizim için çok iyi oldu” dedi.