Öğrenciler yeni kuşaklarını aldı

Silivri Taekwondo Kulübü, kuşak törenini dün gerçekleştirdi.

Öğrenciler yeni kuşaklarını aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Taekwondo Kulübü, 2016 yaz dönemi kuşak törenini dün gerçekleştirdi. Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu İBB Spor Salonu'ndaki törende 100 öğrenci yeni seviye kuşaklarını aldı.
 
Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, Piri Mehmet Paşa Mahalle Muhtarı Serhat Ateş, Silivrispor Kulübü 2.Başkanı Süleyman Gencoğlu, İstanbul Tekvando İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Şahin ve Selahattin Ateşmen, işadamı Kadir Soydaş, Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Güven ile velilerin katıldığı törende kısa bir gösteri yapan öğrenciler, izleyenlerin takdirini kazandı.
Cem Soydaş ve Kürşat Soydaş tarafından taekwondo sporu eğitimi alan öğrenciler, seviye atlamanın sevincini yaşadılar.
Başkan Yardımcısı Balcıoğlu, sporun önemine dikkat çektiği konuşmasında, anne-babaların çocuklarını spora yönlendirmelerine vurgu yaptı. Belediye olarak her zaman destek verdiklerinin altını çizdi. Törende plaketler de verildi.
Başkan Yardımcısı Balcıoğlu, Yeni Mahalle Muhtarı Alçi, Piri Mehmet Paşa Mahalle Muhtarı Ateş, Silivrispor Kulübü 2.Başkanı Gencoğlu, İstanbul Tekvando İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Şahin ve Selahattin Ateşmen, işadamı Kadir Soydaş, Kasaba Gazetesi ve Silivriden.com Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Eren Ermiş'e desteklerinden ötürü plaket verildi.