Okçulardan protokol ziyaretleri

İlçemizde yeni kurulan Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü, kısa sürede hayata geçirdiği başarılı projelerle dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Okçulardan protokol ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’li gençlere okçuluk sporunu sevdirmek için yola çıkan sivil toplum örgütü, bunun yanı sıra genç okçuların ailelerine de ayrıcalıklar sunabilmek için var gücüyle çalışıyor. Silivri’de birçok esnafın şimdiden Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübüne sunduğu indirimlerle genişleyen dernek ailesi, büyük hedeflerle yoluna devam ediyor. Bir dernekten öte spor kulübü olmak içinde kolları sıvayan dernek yönetimi, projeleri hakkında bilgiler vermek üzere ilçe protokolüne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tamer Bıyıklı, beraberindeki dernek yöneticileri Yusuf Şenyer, Mesut Çiftçi, Hakan Çakırca ve Bahadır Halvacıoğlu’nun yanı sıra, Okçuluk hocası Milli Okçu Erol Türkekul ve Emre Göçmen de ziyaretlerde hazır bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Solak ve Bora Balcıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emrah Babuşçu, SİOK Başkanı Tamer Bıyıklı başkanlığındaki heyet tarafından dernek ve projeleri hakkında bilgilendirildi. Ziyaretlerine devam edeceklerini belirten Bıyıklı “Dört yıldır Silivri’de başarı ile okçuluk sporunu yaşatma mücadelesi veren Milli Okçu hocamız Erol Türkekul ile birlikte yaptığımız değerlendirmeler sonucu, ilçemizdeki gençlerin çok daha büyük hedeflerle ilçemizi ulusal ve uluslar arası müsabakalarda temsil etmesi gerekliliği kanaatine vardık. Hocamızın milli sporcu yetiştirme noktasında Silivri’nin verimliliğinin altını çizmesi üzerine, gençlerimize daha iyi imkanlarla spor yapmalarını sağlamak için kulübümüzü kurmaya karar verdik. Bugün yaptığımız ziyaretlerle de ilçe protokolümüzün sayın temsilcilerine konuyla ilgili görüşlerimizi ve hedeflerimizi aktarma şansı bulduk. Hep birlikte el ele vererek, Silivri’li gençlerin çok kısa sürede okçulukta büyük başarılara imza atmalarını sağlayacak imkanları onlara sunacağımıza tüm kalbimizle inanıyor, ilçemizde ulusal çapta okçuluk organizasyonları hayata geçirip, geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.