Özel Sporcular Dünya Şampiyonu

INAS Masa Tenisi Dünya Şampiyonası sona erdi. 9-19 Aralık 2013 tarihleri arasında Honkong'ta yapılan şampiyonada özel sporcularımız büyük bir başarı elde ettiler.

Özel Sporcular Dünya Şampiyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

INAS Masa Tenisi Dünya Şampiyonası sona erdi. 9-19 Aralık 2013 tarihleri arasında Honkong’ta yapılan şampiyonada özel sporcularımız büyük bir başarı elde ettiler.

 

Zabit Kürşat Çağlayan ve Garip Olcaş’tan oluşan Milli takımımız, takım maçlarında 7 ülkenin katıldığı müsabakalarda Pereıra Leal Paskal ve Vallee Richard oluşan Fransa takımını finalde yenerek takım halinde Dünya Şampiyonu olmuşlardır.

TEK erkekler müsabakalarına 7 ülkeden 20 sporcu katılmış ve sporcumuz Zabit Kürşat Çağlayan finalde Fransız Pereıra Leal Paskal ile mücadele etmiş ve rakibini yenerek Dünya Şampiyonu olmuştur.

 

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim kurulu üyemiz Fatih Olğun başkanlığında, antrenör Bayram Ali Yıldız, sporcularımız Zabit Kürşat Çağlayan ve Garip Olcaş’tan oluşan kafilemiz 2 altın madalya ile yurda döndü.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Adnan Kuzu, TÖSSFED İstanbul İl Temsilcisi Can Dağaşan, TÖSSFED Özel Eğitim Kurulu Üyesi İsmail Tuna, Silivri Özel Sporcular Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Gündüz; HongKongk’ta Masa Tenisi'nde Dünya Şampiyonu olan Milli Takım Kafilemizi Atatürk Hava Limanında karşıladılar.