PFDK, dolduruşa gelmedi!

Pazar günü oynanan Silivrispor-Düzcespor maçında yaşanan olaylarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararını verdi. PFDK'nın açıklanan kararı sonrası, Düzcespor Kulübü'nün algı operasyonunun da boşa çıktığı görüldü.

PFDK, dolduruşa gelmedi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar günü oynanan Silivrispor-Düzcespor maçında yaşanan olaylarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararını verdi. PFDK’nın açıklanan kararı sonrası, Düzcespor yönetiminin algı operasyonu da boşa çıktığı görüldü. Hatırlanacağı üzere Düzcespor Kulübü maç sonrası çeşitli görüntülerle gerek sosyal medya gerekse de ulusal medya üzerinden algı operasyonu yürütmüştü. Ancak PFDK’nın vermiş olduğu kararlar sonrası bu algı operasyonu da çürütülmüş oldu.

İşte PFDK’dan yapılan açıklama:

SİLİVRİSPOR Kulübünün, 15.01.2017 tarihinde oynanan SİLİVRİSPOR - DÜZCESPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SİLİVRİSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SİLİVRİSPOR Kulübü görevlisi YAKUP KABAKÇI'nın, rakip takım teknik direktörüne yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 90 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.