Şahbaz '2. Ligde geri gelirim'

Silivrispor'un devre arası transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'a transfer ettiği Ahmet Şahbaz, hem Ankara Demirspor maçını takip etti hem de eski arkadaşları ve yöneticilerle hasret giderdi.

Şahbaz '2. Ligde geri gelirim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’un devre arası transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’a transfer ettiği Ahmet Şahbaz, hem Ankara Demirspor maçını takip etti hem de eski arkadaşları ve yöneticilerle hasret giderdi.


Hafta sonu İstanbul’da oynanan Galatasaray-Sivas maçı için gelen Ahmet Şahbaz takıma verilen bir günlük iznini Silivri’de eski takım arkadaşları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçirdi. Silivrispor’un kendi sahasında ağırladığı Ankara Demir maçını da takip eden Şahbaz; “Silivri benim için önemi olan bir ilçedir. Şahsım adına Silivri’ye gelmemde büyük payı olan örnek aldığım Özgür Kurt’a minnettarım. Kurt’un sayesinde şimdiki konumumdayım. Futbolu bilerlerle ve gerçek dostluğu sağlayanlarla tekrardan hasret gidermek mükemmel bir duygu. Önümüzdeki sezon tekrar Silivrispor’da forma giymek isterim ama 2. Ligde. Şimdiden Kulüp Başkanı İhsan Atun’a, Menajerim Özgür Kurt’a, hocam Erdal İşkar’a Play-Off müsabakalarında başarılar dilerim” dedi.