Şampiyonluk coşkusu sahilde yaşandı

Silivrili sporseverler Fenerbahçe'nin Turkish Airlines Euroleague Final Four final mücadelesini, Silivri Belediyesi tarafından Silivri sahiline kurulan dev ekrandan takip etti. Silivrililer, Fenerbahçe'nin Yunan temsilci karşısında elde ettiği şampiyonluğu İzmir Marşı ile kutladı.

Şampiyonluk coşkusu sahilde yaşandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a iletilen “Final maçını sahildeki dev ekranda izleyelim” teklifi Işıklar cephesinden cevabını bulmuş ve sahilde coşkunun hep birlikte yaşanılması için çalışmalar yapılmıştı.

Fenerbahçe’nin Turkish Airlines Euroleague Final Four finalinde Yunanistan temsilcisi Olimpiakos ile karşılaştığı mücadele Silivri Belediyesi tarafından Silivri sahiline kurulan dev ekranda takip edildi.

Takımlar ayrı olsa da gönüller Fenerbahçe için çarptı

Silivri sahilindeki dev ekranda mücadeleyi takip eden yüzlerce Silivrili, tek bir yürek olarak Fenerbahçe’yi destekledi. Galatasaray, Beşiktaş ve diğer takımların formalarını giyinmiş olan taraftarlar da bu gece Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna ortak olmak adına mücadeleyi hep birlikte takip etti. Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu da mücadeleyi sahildeki dev ekranda takip edenler arasındaydı.

İzmir Marşı ile kutladılar

Fenerbahçe’nin Yunan temsilci karşısında aldığı galibiyet ile birlikte gelen şampiyonluğu Silivrililer İzmir Marşı’nı söyleyerek kutladılar. Maçın oynandığı salondaki binlerce Fenerbahçe taraftarı gibi, Silivri sahilini dolduran yüzlerce kişi de hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söyledi.

Bugün Fenerbahçe yarın Silivrispor

Bugün Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutlamak adına tek yürek olan Silivrililer, yarın oynanacak olan Silivrispor-Manisa BBSK maçı için de aynı inancı göstereceklerini belirttiler. Silivrispor için de taraftar grubu Kasaba ile birlikte omuz omuza tribünleri dolduracak olan Silivrililerin tek temennisi Fenerbahçe’nin bugün yaşattığı gururu, yarın Silivrispor’un da yaşatması oldu.