Saral: Bu başarı tüm Silivri'nindir

Silivrispor Kulübü'nde 3 dönem başkanlık yapan Silivri AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Medipol Başakşehir Futbol Kulübü As Başkanı Mustafa Saral, Play-Off'larda finale kalan Silivrispor için destek mesajı yayınlandı.

Saral: Bu başarı tüm Silivri'nindir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’u 18 yıl aradan sonra profesyonel lige taşıyan Başkan Mustafa Saral açıklamasında şu mesajları verdi;

"İlçemizin değeri Silivrispor'umuzun lig başlangıcından beri verdiği mücadeleyi takdir ediyorum.

Geçmiş dönemlerde şahsımın da hizmet ettiği ve her ortamda gururla bahsettiğim kulübümüzde, futbol takımımızın geldiği son noktaya dikkat çekmeye, yakalanan bu muhteşem tablonun son aşaması olan final karşılaşmasında tek yürek olarak tüm Silivri’yi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum.

Silivrispor, kaderine teslim edilemeyecek kadar kıymetli ve özel bir konuma sahiptir.

Zorlu geçen sezonda, üstün başarı gösteren ve bu başarıyı şampiyonlukla taçlandırmaya sadece 90 dakika kalan takımımızın zafere ulaşacağına inanıyorum.

Moral ve motivasyona en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde, özellikle 'sosyal medya' üzerinden çeşitli söylemlerle gölgelenmek istenen bu başarının hiç kimseye ve özellikle de takımımıza faydası yoktur.

Maddi ve manevi gayretler ile elde edilen bu başarının getireceği sevinç ve mutluluğu düşündüğümüzde, tek yürek olarak haykıracağımız sözler şunlar olmalıdır: ‘Bu başarı tüm Silivri’nindir.’

İşte bu duygularla, geçmişte hizmetinde olduğum ve 3.Lige çıkarma şansını yakalayarak tüm ilçemizle birlikte ‘O otobüsü sahile nasıl getirdiysek’, bugün de aynı ruh ve heyecanla hep birlikte yine gayretimiz ‘O otobüs Silivri’ye gelecek’ inancında gizlidir.

Şahsen buna yürekten inanıyorum.

Bu inançla başta Kulüp Başkanı Sayın Ümit Kalko olmak üzere; yönetimde görev alan ve sezon başından beri emek veren tüm yöneticilere, teknik kadro ve hocamız nezdinde yürekleri şampiyonluk heyecanı ile kükreyen futbolcu kardeşlerime, hiçbir zaman takımını yalnız bırakmayan cefakar Kasaba Taraftar gurubu ve tüm Silivrispor sevdalısı camiamıza yürekten teşekkür ediyorum.

27 Mayıs Cumartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadında oynanacak olan Erbaaspor final karşılaşmasının zaferini hep birlikte ilçemizde kutlamak üzere Silivrispor'umuza başarılar diliyorum.”