Sarı ' İstediğimiz sonuçla ayrıldık'

Birinci amatör kümede grubunda ligin ilk yarısında B.Çekmece sahasında oynanan karşılaşmada aldığı mağlubiyetten sonra ligin ikinci yarısında Çatalca sahasında konuk ettiklerin Güzelcespor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı Mümin Ersin Sarı oynanan karşılaşmadan alınan farklı galibiyetten dolayı oyuncularını kutladı.

Sarı ' İstediğimiz sonuçla ayrıldık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda geçtiğimiz Pazar günü Çatalca sahasında oynanan karşılaşmada Güzelcespor’a karşı oynanan futboldan memnun olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı Mümin Ersin Sarı “ Oynadığımız karşılaşmada rakibimiz karşısında gerçekten güzel bir futbol sergiledik. Maçtan farklı bir galibiyetle ayrıldık. Bundan dolayı oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz

Akalanspor’un tam bir amatör kulüp olduğunu belirten sarı kırmızılı ekibin antrenörü Mümin Ersin Sarı  grupta gidebildikleri yere kadar gitme niyetleri olduğunu belirterek oynanan her karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Ersin Sarı “ Grubumuzda oynayacağımız her karşılaşma bizim önemli, gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Güzelcespor karşısında aldığımız farklı galibiyet bizim için moral oldu. Biz tam bir amatör zihniyetle mücadele eden bir ekibiz gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” dedi.