Sayhan, şampiyon gençleri kapıda karşıladı

Hafta içi oynanan maçta Anadolu Üsküdar takımı ile 1-1 berabere kalan Silivrispor U-19 takımı şampiyonluk için gün sayıyor.

Sayhan, şampiyon gençleri kapıda karşıladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Üsküdar deplasmanından bir puanla dönen Silivrispor’da şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı. Grubunda lider konumda olan Silivrispor U-19 takımı hafta içi oynadığı Üsküdar Anadolu maçını Oğuz Kaan’ın attığı golle 1-1 tamamlamasının ardından hafta sonu oynayacağı Maltepe maçından alacağı bir puanla bile grubunda şampiyonluğu ilan edecek. Deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Üsküdar maçının ardından Silivri’deki tesislere gelen U-19 takımını Silivrispor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan karşıladı. Tesislerde tüm oyuncularla bir araya gelerek başarılar dileyen Fahrettin Sayhan yeni sezonda takımın başında kalması halinde takip ettiği üç veya dört oyuncu ile profesyonel sözleşme imzalanacağının da müjdesini gençlere verdi.

Sayhan: Daha çok çalışmalısınız

Tesislerde teknik patron Fahrettin Sayhan tarafından karşılanan genç takımın hocalarına da başarılar dileyen Sayhan; “Tüm oyuncu ve teknik ekip arkadaşlarımı tebrik ederim. Zorlu bir ligin sonunda hak ettikleri şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşamaları en doğal hakları. Şimdi önlerinde uzun bir yol daha var ve bu yol da daha çok çalışmaları gerekiyor. A takım seviyesine gelebilmeleri ve çalışmalarını arttıranlar ile yeni sezonda A takımda yola devam edebileceğiz. Durmadan dinlenmeden her zaman en çok çalışan olmalısınız ki üst liglerde yer bulabilmeniz olası olsun. Aldığınız puanlar ve başarılarla yolunuz açık olsun. Hocalarıma da ayrıca teşekkür ederim yeni sezonda benim için gençlerin arasında seçme yapmak zor olacak. Başarılarınızın sürekli olması dileğimle” dedi