Selimpaşa geç açıldı 4-2

Grubunda düşme potasında olan Zeytinburnu Yıldız takımını ağırlayan Selimpaşaspor ilk yarısında berbat bir oyunun ardından ikinci yarı kendine geldi ve maçı çevirmesini bildi.

Selimpaşa geç açıldı 4-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda düşme potasında olan Zeytinburnu Yıldız takımını ağırlayan Selimpaşaspor ilk yarısında berbat bir oyunun ardından ikinci yarı kendine geldi ve maçı çevirmesini bildi. 

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası bol gollü geçen maçta ev sahibi Selimpaşaspor’un ligde kalmak için mutlak kazanmak zorunda olduğu maçta ilk yarı 2-0 geriye düştüğü oyunu sonrasında çevirmesi sevinç oluşturdu. Maça ev sahibi Selimpaşaspor hızlı başladı ve daha ilk dakikalarda Zeytinburnu takımının yarı sahasına oyunu yıkmasını bildi. Kontra ataklarla gol arayan Zeytinburnu takımı maçın 17.dakikasında Selimpaşa defansının büyük hatasında sahneye çıkan Hilmi durumu 0-1 yaptı. Maçın 34.dakikasında Cemal, Selimpaşa ceza alanına girmeden yaklaşık 25 metreden vurduğu topta çaresiz kalan Selimpaşa kalecisi Erdal topu ağlardan çıkardı 0-2. Müsabakanın 41.dakikasında Selimpaşalı oyuncu Gurur rakibine sert girince ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışı kaldı. İlk yarı bu skorla biteceği düşünülürken 45.dakikada Zeytinburnu ceza alanı içinde düşürülen Ertuğrul’un pozisyonunda maçın hakemi penaltı atışına hükmetti. Selimpaşa adına kazanılan penaltı atışını tecrübeli oyuncu Harun gole çevirdi ve ilk yarının skorunu 1-2 olarak tayin etti. İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Selimpaşa takımı 47.dakikada Ertuğrul ile beraberliği yakaladı 2-2. bu dakikadan sonra oyunu iyice rakip yarı sahasına yıkan Selimpaşa takımı 84.ve 90.dakikalarda Ertuğrul’un attığı gollerle maçı 4-2 kazandı ve rahat bir nefes aldı.

Stat: Silivri

Hakemler: Fatih Çalışkan, İlker Gür, Selim Şenöz

Selimpaşaspor: Erdal 5, Murat 6, Aşkın 6, Harun 6, Mehmet 5 (43’ Emre 7, 90’ Ender ?), Mert 6, Ömer 6, Ersan 6, Ertuğrul 7, Samet 7, Gurur 5

Zeytinburnu Yıldız: Tolga 6, Ali 6, Gürkan 6, Sedat 6 (49’ Güngör 5), Yunus 8, Sefa 6, Umut 6, İsmet 6, Hilmi 6, Cemal 6, Uğur 6

Skor: 4-2

Goller: 17’ Hilmi, 34’ Cemal (Yıldız), 44’ Harun, 47, 84 ve 90’ Ertuğrul (Selimpaşa)

Kırmızı kart: 41’ Gurur (Selimpaşa)