Selimpaşa'dan Rami'ye hediye üç puan 2-4

Gruplarında orta sıralardaki yerlerini perçinlemek isteyen Selimpaşaspor ve Rami arasındaki mücadelede Rami kalecisi Eren yaptığı kurtarışlarla ve sakat sakat oyuna devam eden Ozan'da attığı gollerle Selimpaşa'yı tuş etti.

Selimpaşa'dan Rami'ye hediye üç puan 2-4
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gruplarında orta sıralardaki yerlerini perçinlemek isteyen Selimpaşaspor ve Rami arasındaki mücadelede Rami kalecisi Eren yaptığı kurtarışlarla ve sakat sakat oyuna devam eden Ozan’da attığı gollerle Selimpaşa’yı tuş etti. 

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası gerçek anlamda bir futbol şöleni şeklinde geçen maçta Selimpaşa oyunu oynadı son sözü Rami söyledi. Son derece soğuk bir havada oynanan oyunun daha başında yenilen golün stresini üzerinde taşıyan Ramili oyuncular birbiri ardına gelen Selimpaşa ataklarında ise kaleci Eren adeta kalesinde devleşti. Maça Selimpaşa’nın santra vuruşu ile başlandı ve santranın hemen ardından gelişen atakta Cemal 1.dakikada durumu 1-0 yaptı. İlk dakikada gelen şok golün ardından toparlanmakta zorlanan Rami defansı hatalar zinciri yaptı. Orta alanda oyunun hakimi olan Selimpaşa takımı aradığı ikinci golü bir türlü bulamadı. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya Rami takımı iyi başladı ve 49.dakikada Ercan ile beraberlik golünü buldu 1-1. beraberlik golünün ardından hem Rami hem de Selimpaşa birbiri ardına pozisyonlar üretse de kalecileri bir türlü geçemediler. Maçın 74.dakikasında Selimpaşa kaptanı Samet mükemmel bir gol ile takımını umutlandıran golünü attı 2-1. üç oyuncu değiştirme hakkını da kullanan Rami takımının defans oyuncusu Ozan dinlenmesi için Selimpaşa ceza alanına kenar yönetim tarafından gönderildi. Maçın 80.dakikasında Selimpaşa ceza alanı içine yapılan ortada Ozan mükemmel bir vuruş ile durumu 2-2 yaptı. 90.dakikada yine Selimpaşa ceza alanı içine yapılan sert bir ortada yine Ozan topun gelişine voleyle vuruşunda Selimpaşa ağlarını havalandırdı ve durumu 2-3 yaptı. Maçın uzatma bölümlerinde iyece defansını boşaltan Selimpaşa 90+2.dakikada Kadir’in golüne engel olamadı ve Rami deplasmanda durumu 2-4 yaptı.

Stat: Silivri

Hakemler: Yunus Taşkın, Cenk Demirci, Kayhan Hazıroğlu

Selimpaşaspor: Erdal 7, Çağatay 7, Aşkın 7, Harun 7, Murat 7, Cemal 7, Ömer 7, Mert 7 (68’ Mehmet 4), Ertuğrul 7 (84’ Emre 4), Samet 7, Gurur 7

Rami: Eren 8, Şükrü 7, Hüseyin 5 (38’ Celal 7), Tolga 7, Ozan 7, Mert 7, Raşit 7, Furkan 7, Ozan 7 (64’ Serdar 4), Ercan 7 (79’ Semih 3), Kadir 7

Skor: 2-4


Goller: 1’ Cemal, 74’ Samet (Selimpaşa), 49 Ercan, 80 ve 90’ Ozan, 90+2’ Kadir (Rami)