SİAD'dan Silivrispora destek

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği, Silivri Belediyesi'nin organize ettiği, Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko'nun sponsor olduğu yemekte bir araya geldi.

SİAD'dan Silivrispora destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Bura Restaurant’ta düzenlenen yemekte Silivrili İşadamlarından Silivrispor Kulübüne 55 bin TL destek verildi. Silivrispor’a destek amacıyla düzenlenen yemeğin sponsorluğunu üstlenen Mektebim Okulları’nın sahibi Ümit Kalko, Kulübe 10 bin TL destekte bulundu.



Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Kadir Baran ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı yemeğe Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Yönetimi, AK Parti ve CHP’ Meclis Üyeleri, Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral ve Yönetimi,Kagider Başkanı Aynur Süleymanoğlu katıldı.   

 

Özcan ışıklar "Silivrispor’la gurur duyuyoruz

Silivrispor ile Silivrili İşadamlarının buluşmasında arabuluculuk yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “3.ligde profesyonel bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Bu yönden Belediyemizin Silivrispor’a desteği oldukça fazla. Sadece Silivrispor kulübü değil, ilçemizde 22 tane amatör spor kulübümüz var. Tabi kurulmasını istediğimiz başka kulübelerimizde var. Bu kulübelere yeterli desteği sağlıyoruz. Silivrispor’un şöyle bir farklılığı var. Benim için 22 tane kulübün 22 tanesi de aynı. Silivrispor’un ilçemizi temsil eden bir anlayışı var. Bu spor başarısını hepsinde görmek isteriz. Ama ekonomik sıkıntıların yaşandığına tanık oluyoruz. Bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Kız çocuklarının da spora katılabildiği onlarında kardeşliği barışı sporla buluşmalarını isteriz. Filenin sultanları dediğimiz kızlarımızı görmenizi isterim. Bu çocuklarımıza sahip çıkarak destek vererek oların başarılarına katkı sağlamalıyız. Bu çocuklarımızın gelecekte başaralı olacağı konusunda hiçbir şüphem yok. Sadece başarının arkasına biraz destek gerekiyor. biz bunları sağlama konusunda Silivrispor’a özellikle bölgemizin sanayicilerine, iş adamları başkanımızın şahsına buna destek verebilecek herkesin desteğini bekliyoruz. Silivrispor ilçemizin vazgeçilmez, gurur duyduğumuz unsurlarından bir tanesi. Sonuç iyide olabilir kötüde olabilir ama sonuna kadar arkasında olacağız. Silivrispor Silivri’nin spor anlayışının en büyük temsilcisi. Sonuç ne olursa olsun onlar var olduğu sürece biz desteğimizi eksik etmeyeceğiz. İş Adamlarımızın da bu duyguyla destek vereceğine inanıyorum. Böyle bir birlikteliğin içinde olmak beni çok mutlu etti”dedi.


Saral “Reklamınızı yapacağız”

Başkan Işıklar’ın ardından söz alan Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral; “Günümüz Türkiye'sinde spor faaliyetleri toplumun büyük bir kesiminin ilgi alanını oluşturmaktadır. İlçemiz adını taşıyan Silivrispor Kulübü bünyesinde futbol ve voleybol şubelerimiz ile profesyonel liglerde mücadele vermenin gururunu yaşarken, İlçemizin adını ülkemizin 17 değişik şehrine Spor Toto 3.lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele ederek layığı ile afişe etmenin çalışmaları içerisindeyiz. Bu çalışmalarımız süresince ilçemiz ve kulübümüz adına sponsor desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır. Kulübümüze yapacağınız sponsorluk katkısı ile Silivrispor'a büyük katkı sağlayacağı gibi, şirketinizin reklamını da Silivrispor aracılığı ile ülkemizin dört bir yanına yapmış olacaksınız" dedi.

 

Kaymakam Keser “Destek olan herkese teşekkür ederim”

Silivrispor’a destek gecesinde konuşma yapan Silivri Kaymakamı Salih Keser; Bu akşam Silivri’nin geleceği için toplandık. Spor bir aynadır. Silivrispor’da Silivri’nin aynası oldu ve Silivri’yi en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyorlar. Yazın spor okullarımız açıldı 5.000’ne yakın çocuğumuz her çeşit sporla ilgilenebildi ve gelişmeye başladı. Bu gelişmelerin devam edebilmesi için Destek olan herkese teşekkür ederim. Geleceğimizi garanti altına almalıyız. Silivrispor için çocuklarımız için herkes elini taşın altına koymalı” dedi.