Silivri Adliyesi yarı finalde

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz anısına düzenlenen futbol turnuvasında Silivri Adliyesi futbol takımı yarı finale yükseldi.

Silivri Adliyesi yarı finalde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Anısına 3.sü Düzenlenen Futbol Turnuvasında Silivri Adliyesi Futbol Takımı A Grubunu Namağlup tamamlayarak 20 Puanla Gruptan Lider Olarak Çıktı. Silivri Adliyesi futbol takımı grup aşamasında oynanan 8 mücadele de 6 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Kalemizde 14 gol görürken, rakip filelere 34 gol bıraktı.

Silivri Adliyesi futbol takımı 12 Mart 2018 tarihinde oynanan çeyrek final mücadelesinde B grubunu dördüncü olarak bitiren Bakırköy Denetimli Serbestlik ile karşılaştı. Oynanan mücadelede Silivri Adliyesi futbol takımı ilk yarıyı 3-0 önde kapattığı mücadeleyi 5-2 kazanarak, 14 Mart 2018 tarihinde oynanacak olan yarı final mücadelesinde İstanbul Anadolu Adliyesiyle Eşleşti.

Silivri Adliyesi futbol takımı oyuncularından Ferhat Göçer rakip filelere 16 gol bırakırken, Ferhat Zilan yaptığı 16 asistle bu alanda takımın en iyisi olarak alınan galibiyetlere büyük derecede katkı sağladı.