Silivri hakemi yenemedi

Özellikle ilk 10 dakika kötü bir oyun sergileyen Silivrispor kalan dakikalarda maçı tek kaleye çevirdiyse de maçın orta hakemi Tolga Şinoforoğlu'nu geçemedi.

Silivri hakemi yenemedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto 3. Lig 3. Grup maçında deplasmanda Kayseri Şekerspor ile karşı karşıya gelen Silivrispor henüz 1. dakikada kalesinde gördüğü golle büyük bir şok yaşarken, sahadan 2-1 mağlup ayrılan taraf oldu. Ligin dibinde olan Kayseri Şekerspor, kendi saha ve seyircisi önünde mutlak kazanmak için çıktığı maça hızlı başladı. Maçın daha 1. dakikasında Silivrispor defansının hatasından yararlanan Kudret Kanoğlu Silivri ağlarını havalandırdı ve maç adeta 1-0 başladı. Yediği erken şok golün ardından çabuk toparlanan Silivrispor 2. dakikada İsmail ile mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın 4. dakikasında Silivrispor forvet oyuncusu Murat Kara ile Kayseri defans oyuncusu Yaşar ile çıktıkları hava topunda çarpıştı. Sakatlanma yüzünden maç 3 dakika durdu. Maçın 9. dakikasında İsmail Düzgün, Kayserispor ceza alanına girdi, burada Kayseri kalecisi Muhammed tarafından düşürüldü. Silivrispor uzun süre penaltı ve kırmızı kart itirazlarında bulunsa da fayda etmedi. Müsabakanın 21. dakikasında gelişen Kayseri atağında Kaleci Rasim yerinde bir müdahale ile mutlak golü önledi. 29. dakikada Kayserili Volkan, kaleci Rasim’den dönen topu tamamlayarak skoru 2-0 yaptı. İlk yarım saat içerisinde kalesinde 2 gol gören Silivrispor defansı büyük panik yaşadı. Bu dakikaya kadar Kaleci Rasim yaptığı kurtarışlarla farkın açılmasını önledi. Skor 2-0 olduktan sonra Silivrispor, Kayseri Şekerspor kalesine iyice yüklenmeye başladı. Maçın 43. dakikasında Kayseri kalecisi Muhammed Rıza oyunu başlatmak için elindeki topu yere bıraktı, bunu fırsat bilen Silivrispor’dan Murat Kaya kaleciden önce topa vurarak Silivrispor’u umutlandıran golü attı. Bu golün ardından müsabakanın ilk yarısı tamamlandı.

 

İkinci yarıya Silivri takımı hızlı başladı ve etkili olmaya çalıştı. Maçın 65. dakikasında Kayseri’den Kudret oyundan çıktı yerine İsmail girdi. Silivrispor’da da aynı dakikada Ömercan çıkarken yerine Taner girdi. 79. dakikada Silivrispor’da İrfan Bal ve Ali Koçak oyundan alınırken yerlerine Özgür ile Oğuzhan girdi. Kayseri’de son değişiklikte ise Cemil çıktı yerine Mustafa girdi. Maçın 87. dakikasında Taner’in kullandığı frikikte top üst direkte patladı. Müsabakanın 90+3.dakikasında yine bir frikikte topun başına geçen Taner’in vuruşu az farkla auta gitti. Müsabaka ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

 

 

Stat: Kayseri Yeni Açık Saha

Hakemler: Tolga Şinoforoğlu, Zekeriye Bakırtaş, Gökmen Canlıdinç, Ahmet İlhan Aydın.

Kayserispor: Muhammed 8, Emre 8, Cemil 8 (85’ Mustafa 3), Kudret 8 (65’ İsmail 5), Volkan 8, Yaşar 5 (33’ Ümit 8), Mehmet 8, İbrahim 8, Murat 8, Rıdvan 8, Özgür 8

Silivrispor: Rasim 8, Tahir 8, Muharrem 8, Orhan 8, Ender 8, Ömercan 8 (65’ Taner 6), İrfan 8 (79’ Oğuzhan 5), Ali 8 (79’ Özgür 5), Murat 8, Samet 8, İsmail 8

Skor: 2-1

Goller: 1’ Kudret, 29’ Volkan (Kayseri), 43’ Murat (Silivri)