Silivri Kulüpler birliğinden gövde gösterisi

Silivri Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin organize ettiği dayanışma geçesi, Silivri Mega Düğün Sarayında büyük bir katılımla gerçekleşti.

Silivri Kulüpler birliğinden gövde gösterisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin organize ettiği dayanışma geçesi, Silivri Mega Düğün Sarayında büyük bir katılımla gerçekleşti.

Spor, Siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin hazır bulunduğu gece, mükemmel başladı ve aynı güzellikle sona erdi. Dernek Başkanı Candemir Yılmam ve yönetim kurulunun organize ettiği dayanışma gecesine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Silivri Belediyesi Başkan Adayı Tahir Sert, MHP Silivri Belediyesi Başkan Adayı Fatih Kınalı, Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sinan Büyükparmaksız, İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, TÜFAD, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Silivri STK Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Silivri’de faaliyetlerini sürdüren Spor Kulüplerinin Başkanları, yöneticileri ve Teknik heyetleri, katılım gösterdiler. Sunuculuğunu Aslı ile Kerem’in yaptığı gecede, spor ve eğlence bir aradaydı. Spora hizmetleri geçerlere Plaketler vererek ödüllendiren Silivri Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, gecenin mükemmel geçmesi adına ellerinden gelen gayretleri son dakikaya kadar sürdürmeye özen gösterdiler. Gecede sırasıyla Silivri Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Candemir Yılmam, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez, gecenin anlamını ve bu toplanmanın önemini içeren konuşmalar yaparak davetlilerden bir dolu alkış aldılar. Geceye katılım gösteren herkese teşekkür eden Başkan Yılmam, bu tür gecelerin devamlı yapılması ve kulüplerle olan diyalogların her daim devam etmesini istedi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan ses sanatçılarından Yasemin ve Orhan Kemal, davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattılar.