Silivri Nazif ile seriye bağladı 3-2

Grubunda seri galibiyetlerine devam eden Silivrispor kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Sivas 4 Eylül Belediyespor'u da yenerek çıkışını sürdürdü.

Silivri Nazif ile seriye bağladı 3-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kendi saha ve seyircisi önünde mutlak kazanmak için sahaya çıkan Silivrispor taraftarlarını yanıltmadı ve doksan dakikanın sonunda üç puanı hanesine Nazif’in attığı üç golle yazdırdı. Son derece çekişmeli geçen maçta Silivrispor 30. dakikada kalesinde gördüğü golle şok oldu. İlk yarı atılan bu tek golle tamamlandı. İkinci yarı arkasına seyircisinin de desteğini alan Silivrispor 54. dakikada Nazif’in akıl dolu vuruşuyla beraberliği yakaladı. Beraberlik golünün ardından Silivri takımı rakip yarı alanda oyun kurmaya başladı. Oyunu rakip kaleye yıkan Tekin Aslıhan’ın öğrencileri 57.dakikada tekrar ilk golün sahibi Nazif ile öne geçti. Önde götürdüğü maçta bir anlık dikkatsizlikte Sivas takımının orta alan oyuncusu Semih 64.dakikada durumu 2-2’ye taşıyan golünü kaydetti. 74.dakikada Nazif kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti 3-2. Bu golden sonra maçın 90+3.dakikasında Sivas ceza alanı içinde Oğuz yerde kaldı maçın orta hakemi penaltı atışına hükmetti. Silivrispor adına kazanılan penaltı atışını Fatih direğe nişanladı ve kaçırdı. Müsabaka ev sahibi takımın üstünlüğü ile noktalandı.


Stat: Silivri

Hakemler: Serhat Aslan, Özcan Çiçek, Ramazan Onat, Lütfullah Aslan

Silivrispor: Rasim 6, Vahit 6, Onur 6, Oğuzhan 7, Uğur 5 (84’ Gökhan 3), Volkan Melis 5 (76’ Oğuz 5), Metin 5 (68’ Fatih 4), Serkan 5, Gencay 5, Nazif 7

Sivas 4 Eylül Belediyespor: Salih 4 (60’ Amir 3), Hakan 5, Taner 4, Ferhat 5, Hüseyin 4, Semih 4, Taner 5, Fahri 4, Muhammet 3, Yasin 4, Eren 4 (60’ Abdülaziz 3)

Skor: 3-2

Goller: 30’ Taner, 64’ Semih Sivas 4 Eylül, 54’, 57’ ve 74’ Nazif Silivrispor